Socialiniuose tinkluose Gian Luca pasidalijo vaizdo įrašu iš automobilio, kuriame emocingai išsakė savo nuomonę šių dienų kontekste apie tuos, kuriems gyvenimas Lietuvoje nėra mielas.

„Nebeturiu kantrybės“, – šalia vaizdo įrašo komentavo profesionalus virtuvės šefas, kuris Italiją dėl Lietuvos paliko prieš daugiau nei dešimtmetį.

„<...> Buvo labai graži ukrainietiška vėliava, o ant jos kažkoks žmogus uždėjo „Z“ ženklą. Aš jau truputį pavargau. Noriu pasakyti jums tiesiai šviesiai. Mes niekuo nesikeičiame nuo Ukrainos situacijos“, – tikino žinomas vyras.

Gian Luca pasakojo, kad jis pats savo kailiu yra pabandęs paaiškinti rusų propagandą skleidžiantiems žmonėms, kad jų primetamų taisyklių kitose šalyse niekas nenori, jog laisvi žmonės nori kurti savo tvarką, neprimetant jiems kitos. Kulinaras tikino, kad su šalies priešais atėjo laikas nustoti bendrauti mandagiai.

„Baikite būti mandagūs, nes kai pas mus ateis karas, tie patys žmonės, kurie dabar jaučiasi nuskriausti nuo tokių, kaip aš, po to šaudys į lietuvius, – vaizdo įraše kalbėjo Gian Luca. – Kadangi mes turime tokius pat žmones, kurie sukilimą gali vykdyti ir Lietuvoje, gal jau laikas spręsti. Gal jau atėjo laikas nebebūti mandagiais ir pasakyti jiems tiesiai šviesiai: nepatinka? Tai varyk į Rusiją!“

Aštrus televizijoje atpažįstamo veido kreipimasis sulaukė net 381 tūkst. peržiūrų. „Facebook“ tinkle šį įrašą „pamėgo“ ar kitaip emociją išreiškė virš 15 tūkst. Komentarų skiltį užgulė daugiau nei tūkstantis internautų, tarp kurių – ir žinomi žmonės.

Vaizdo įrašas atsidūrė ir kitose paskyrose – Gian Luca kalba pasidalijo virš 7 tūkst. „Facebook“ vartotojų. Pasisakymą išvydo ir „Instagram“ naudotojai, todėl bendra jo sklaida dar didesnė.

Įspėjame, kad vaizdo įraše naudojama necenzūrinė leksika:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės