Vakaro kaltininkė į savo puotą, kaip ir pridera damoms, gerokai vėlavo. Tiesa, ne iš puikybės ar noro atkreipti į save dėmesį. G. Gurevičiūtė ant „Kviečiu šokti“ parketo įkūnijo mėlynąją „Avataro“ heroję. Todėl nusiplauti grimą ir pasipuošti nauju makiažu kiek užtruko.

Į vakarėlį, kurio metu grojo didžėjai ir nuo linksmybių rasojo sienos, susirinko bene visi šokių projekto dalyviai bei kūrėjai. Nediduko vegetariškais patiekalais garsėjančio "Shiva" baro salė nuo žinomų svečių plyšo per siūles.

Gintarės pasveikinti atvyko ir žinomas prancūzų aktorius Davidas Tournay. Su kino žvaigžde lietuvių pora susipažino viešėdami Vietname. Ten Gintarė drauge su juo filmavosi prancūzų seriale "Foudre".

"Labai smagu žinoti, kad žmonės atvyksta pasveikinti iš taip toli. Svarbiausia, kad tai jie daro nuoširdžiai", - DELFI sakė G. Gurevičiūtė.

Paklaustas, kokią dovaną gimtadienio proga paruošė savo mylimajai, L. Karalius neslėpė – prabangius "La Perla" kvepalus.

„Mes kiekvienais metais vienas kitam dovanojame kvepalus. Tai lyg nerašytinis susitarimas, - DELFI pasakojo L. Karalius. - Atrodo, nieko čia įmantraus, bet, patikėkite, Gintarei išrinkti kvepalus nėra taip jau paprasta.“

"Dovanų visų prašiau nepirkti. Dabar yra gerokai po vidurnakčio ir nepaisant to, kad visiems rytoj iš ankstyvo ryto reikės eiti į darbą, jie atėjo pasveikinti manęs", - džiaugėsi sukaktuvininkė.

Sekančią dieną G. Gurevičiūtė žadėjo išvykti pailsėti į Druskininkus - kelionę ji laimėjo šokių projekte. "Pastaruoju metu dėl šokių esu taip užsiėmusi, kad netgi per tikrąjį savo gimtadienį, kuris buvo šeštadienį, neturėjau kada apie jį pagalvoti. Visą dieną repetavau. Todėl labai džiaugiuosi, kad rytoj galėsiu išvykti į kurortą ir šiek tiek pailsėti", - šypsojosi ji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)