Vos per metus mergina ne tik sparčiai pakilo karjeros laiptais, bet ir nustebino savo gerbėjus akivaizdžiais išvaizdos pokyčiais. Neringa pasišviesino plaukus, numetė nereikalingus kilogramus, o visai neseniai 22-jų metų atlikėja nusprendė kreiptis į plastikos chirurgus, kad šie patobulintų jos kūną.

Internete jau kurį laiką nerimsta diskusijos apie gerokai putlesnes dainininkės lūpas. DELFI susisiekus su N. Šiaudikyte mergina patikino, kad tai tikrai ne plastikos chirurgų darbas, o tiesiog kokybiškos kosmetikos rezultatas.

„Putlesnės lūpos – makiažo gudrybė. Niekas tikrai nedaryta, galiu tą garantuoti. Esu jauna mergina, mano veidas keičiasi, tampu brandžia moterimi. Žiūrėdama savo nuotraukas, kuriose esu įsiamžinusi prieš metus, sau atrodau visai kitokia“, - DELFI pasakojo dainininkė ir pridūrė, kad minties kada nors ateityje patobulinti savo išvaizdą į lūpas įleidžiant hialurono rūgšties injekcijas neatsisako.

Toms, kurios taip pat nori džiaugtis putlesnėmis lūpomis, Neringa pataria naudoti kokybišką kosmetiką. „Naudoju puikių firmų produktus: „Chanel“, „Dior“. Yra visokiausių blizgesių, kurie labai blizga ir putlina lūpas. Jų pagalba įmanoma išgauti tokį vaizdą ir efektą.“

Taip dainininkė atrodo dabar:

O taip atrodė anksčiau:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (216)