Pirmą kartą prieš televizijos kameras kalbanti jauna moteris laidoje „Bus visko“ atvėrė savo širdį ir išgyvenimus.

Kai pasigirdo žinia, kad 50-metis aktorius Ramūnas Rudokas ir daugiau nei perpus jaunesnė už jį mergina nutarė tuoktis, kalbų būta pačių įvairiausių. Žinoma, daugelis nevengė kritikuoti tokį apsisprendimą.

„Sulaukiau ne tik komentarų, bet ir baugių žinučių, kuriose žmonės mane prakeikdavo, neva, kaip aš galiu susituokti su juo, turėti vaikų. Nežinau, kodėl žmonės tokie pikti, juk mes niekam niekada nieko blogo nesame padarę ar pasakę“, - sako Justina.

Ramūnas Rudokas – žinomas aktorius, kurio santykiai jau ne vieną kartą buvo aprašyti spaudoje. Pastaruoju metu vis netyla kritiškos kalbos, kad R. Rudokas paliko žmoną su mažu vaiku.

Justina Rudokė (Ruslano Kondratjevo nuotrauka)

Daugiausia žmonių kalbų paskatino įsimylėjėlių vestuvės. Tiesa, Justina pripažįsta, kad visuomet norėjo ištekėti būdama jauna, tokį jos norą žinojo ir šeima bei gausus brolių ir seserų būrys.

„Mūsų šeimoje yra penki vaikai. Kai susėdavome prie bendro stalo tėvai nevengdavo pabrėžti, kad Justina, nors tuomet buvau tik paauglė, sukurs šeimą pati pirmoji. Mano sesės buvo vyresnės, tačiau tokių kalbų sulaukdavau aš. Manęs tokios kalbos nestebindavo, nes aš visada norėjau susituokti, norėjau turėti vaikų, būti mama. Mano svajonėse būdavo vyras ir šeima, vaikai. Aš to visada norėjau, svajojau tapti šeimos moterimi. Viską taip ir planavau“, - sako Justina.

Žinoma, Justina tikrai nesitikėjo, kad tuo vieninteliu jos vyru taps visiems puikiai žinomas aktorius R. Rudokas.

Moteris sako, kad būdama maža žiūrėdavo serialus, kuriuose vaidindavo dabartinis jos mylimasis ir vaiko tėtis. Mergina neslepia, kad visada žavėjosi Ramūnu. Justina tikina, kad atvykusi į Vilnių atsitiktinai susipažino su Ramūnu, o po kurio laiko jie pradėjo draugauti socialiniame tinkle.

Moteris juokiasi, kad pirmas susitikimas buvo tarsi filmo scena, kuriame jauna mergina vyrui bando padaryti įspūdį ir atrodo tarsi suaugusi moteris.

Ramūnas Rudokas su žmona Justina

„Prisimenu, kai jis manęs paklausė, ar mėgstu austres. Aš, nors jų ir nevalgydavau, pamelavau, kad esu jų mėgėja. Tuomet jis pakvietė mane į restoraną jų pavalgyti. Tiesą sakant, niekada anksčiau nebuvau valgiusi austrių, bet norėjau parodyti, kad viską išmanau. Jis užsakė didelę jų lėkštę, tačiau bandžiau meluoti toliau“, - šmaikščiu draugystės pradžios epizodu pasidalijo Justina.

Mergina pasakoja, kad po savaitės susitiko su Ramūnu dar kartą. Tuomet, pasakoja Justina, apie nieką kitą ji net nebegalėjo galvoti.

Ramūnas merginą sužavėjo savo charizmatiškumu ir humoro jausmu.

„Kai mes pradėjome kartu gyventi, dažniausiai juokais jos klausdavau, kada mane vesi. Jis taip pat juokais atsakydavo, kad būtinai kažkada ves. Tačiau juokai tęsėsi neilgai, nes pat nesuvokiau, ko dar turiu laukti, jeigu šalia manęs yra tas žmogus, su kuriuo aš ir noriu būti. Manau, kad jis irgi tai jautė, nebuvo dvejonių. Jeigu mes abu norime ir apsisprendėme, kodėl ne? Nuėjome ir padavėme prašymus“, - neslepia moteris.

Paklausus apie tai, kaip į vestuves reagavo tik universitete mokytis pradėjusios Justinos tėvai, mergina buvo atvira – tėvai žinojo, kad ji turi draugą, žinojo ir tai, kad jis yra vyresnis.

Didysis susitikimas įvyko per pirmąją Kalėdų dieną.

„Patyriau didžiulį stresą, laksčiau iš vienos vietos į kitą. Galvojau, kas bus, ką man reikės sakyti. Tada jis atvažiavo, padovanojo visiems dovanas, šiek tiek buvo nejauku, tačiau, kai visi apsiprato, jis paprašė mano rankos. Tėvams jis sakė, kad jis tikrai manimi rūpinsis ir tikrai mylės. Aš taip pat sakiau, kad jį labai myliu. Bet tėvams buvo šokas“, - LNK laidoje sakė J. Rudokė.

Išgirdę Ramūno žodžius, tėvai bandė bandė atkalbėti, klausė, kam ir kodėl mes taip skubame. Deja, atkaklios dukters tėvų žodžiai neatkalbėjo.

Po kurio laiko tėvus nustebino ir dar vienas žinia – jų bendras vaikas, tačiau šia žinia apsidžiaugė tikrai ne visi.

Žinoma, po naujienos apie vaikelį laukė dar viena didžiulė kritikos banga.

„Nesu pikta, bet jaučiau labai didelį apmaudą, kad pikti komentarai lietė ir mano ką tik gimusį vaikelį, nežinau, kodėl žmonės taip pyko, jie sėdi ten kažkur už kompiuterių ekranų ir drabstosi purvais. Visoje šioje situacijoje mane labiausiai nustebino, kad tokių žmonių yra labai daug. Tai nebuvo vyrai, nebuvo jaunimas, tuos komentarus sakė ir rašė moterys, kurios augina savo vaikus“, - sako Justina.

Prabilus apie komentarus moteris sako, kad ne vieną kartą kovojo su savimi. Justina neslepia, kad girdėti tokius piktus žodžius buvo be galo skaudu.

Justina atvirauja, kad po pažinties su Ramūnu apie jį perskaitė viską. Tiesa, pradėjus kurti bendrą gyvenimą su populiariu aktoriumi, Justinai reikėjo susitaikyti ir su dar keliais kone našta tapusiais dalykais. Vienas iš jų – sugebėti prisitaikyti prie Ramūno grafiko.

„Jis keliasi šeštą valandą ryte, grįžta vėlai vakare, bet aš niekada jam dėl to nepriekaištavau. Tai yra jo darbas, kuris jam teikia didžiausią malonumą. Jeigu aš trukdyčiau, tai būtų blogai. Jis mane buvo perspėjęs prieš vestuves, kad jis dirbs daug, nes darbas jam yra labai svarbus. Man džiugu, kad jis grįžta namo laimingas. Kai gimė mūsų sūnus, jis jau pradėjo filmuoti filmą, tada išvažiuodavo ryte, grįždavo naktimis. Aš jį kaip tik ragindavau tai daryti, sakiau, kad lauksiu namie ir palaikysiu. Visada jį supratau ir suprasiu, manau, kad dėl to problemų mums niekada nekils“, - tikina Justina.

„Pas mus būna pykčių, būna nekalbadienių. Būna nesutarimų dėl buities. Būna, kad užvaldo negeros emocijos, bet su tuo aš turiu greitai susidoroti, nes aš to negaliu perduoti savo vaikui“, - atvirauja R. Rudoko žmona.

Akivaizdu, kad nors ir labai jauna, Justina puikiai supranta, ko reikia vyrui, - palaikymo. Ji tikina, kad net ir grįžęs po darbo, jis yra labai geras tėtis. Atsiradus vaikeliui būtent Ramūnas Justiną išmokė elgtis su vaiku.

Moteris pripažįsta, kad susituokus su Ramūnu, jos gyvenimas pasikeitė.

„Kai prasideda diskusija, kuri gali privesti prie ginčo, aš galėčiau patylėti, nes prasmės nėra, tačiau aš esu tokia, kad kapstysiu dar giliau ir giliau. To nereiktų daryti, kartais tiesiog reikia nutylėti“, - sako Justina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (303)