Pirmoji šventės dalis vyko įžymybių pamėgtame, gurmanų jau įvertintame restorane „Kitchen". Į šventę atskubėjo geriausi A. Valentaitės bičiuliai - verslininkė Irena Marozienė, dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu, plaukų stilistas Valerij Gigevič, gražuolė Gabrielė Martirosianaitė, verslininkė Danguolė Stachura.

Šventės kaltininkę atlydėjo Mantas Petruškevičius ir įteikė baltų kalijų puokštę. Beje, tai ne vienintelės gėlės, kuriomis pasirūpino Mantas. Jis dar prieš šventę išpuošė restoraną baltomis gėlėmis. M. Petruškevičius kadaise dirbo floristu, tad parinkti gėles Mantui - ne problema. Beje, specialiai savo vienos geriausių draugių gimtadienio proga Mantas pirmą kartą pasipuošė Astos šv. Kalėdų proga dovanotu šaliu.

Gimtadienio svečiai į šventę atvyko ne tuščiomis. Dauguma rankose laikė gražiausias gėlių puokštes ir maišelius arba vokelius.

Portalui DELFI gimtadienį švenčianti Asta išdavė, kad „Kitchen" - tik pirmoji stotelė. Paskui kompanija trauks į savo mėgstamą klubą „Absento fėjos".

DELFI - gimtadienio akimirkos nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (423)