Sutuoktiniai antradienį mini ne tik savo, o ir Gerdos tėvų vestuvių metines. Abi poros aukso žiedus sumainė balandžio 19-ąją. G. Žemaitės tėvai susituokė jau prieš 42-ejus metus, o pati Gerda – prieš 5-erius.

Šia dviguba laime žinoma moteris pasidžiaugė ir socialiniuose tinkluose, kur pasidalijo jautriu įrašu ir archyvinėmis šeimos nuotraukomis.

Gerda ir Andrius Žemaičiai

„Šiandien penkeri mūsų santuokos metai!

Ir tikriausiai tai pakankamas laikas, kad galėtum vienas kitą pažinti.

Prieš 42-ejus metus balandžio 19-ąją dieną susituokė mano tėvai ir kartu nugyveno nuostabų gyvenimą!

Koks jų gražių santykių receptas? Aš manau, kad svarbiausi ingredientai: meilė, pakantumas, pagarba vienas kitam ir laisvė būti tokiu, koks esi!

Savo santykiuose mes labai vertiname vienas kitą, kaip individualų žmogų, su savais poreikiais, pomėgiais ir charakterio bruožais! Nebandydami vienas kito pakeisti! Manau, kad tai labai svarbu! Priimti partnerį su visais jo privalumais ir trūkumais!

O koks jūsų sėkmingų santykių receptas? Kaip manote, kas svarbiausia santykiuose?“ – savo sekėjų klausė G. Žemaitė.

Pora greitai sulaukė internautų sveikinimų pakilia proga.

Delfi primena, kad G. ir A. Žemaičiai tuokėsi dukart. Pirmą kartą jiedu vienas kitam amžinąją meilę prisiekė Tailande, o po to meilės šventę iškėlė ir Gerdos gimtinėje – Marijampolėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)