Pakylėtos šeimos nuotaikos nė kiek nesumažino ir karantinas, kadangi net ir užsidarius tarp keturių sienų Žemaičiams pavyko surengti jaukią gimtadienio šventę.

Smagiomis akimirkomis iš namų Gerda pasidalino ir su savo sekėjais socialiniuose tinkluose. Tortą ragavo ne tik sukaktuvininkas, bet ir vyresnysis laidos „TV Pagalba“ žvaigždės sūnus Markas.

„Gimtadienis atšvęstas! Nors ne taip, kaip buvo planuota, tačiau tikrai labai linksmai!“ – feisbuke džiaugėsi G.Žemaitė su šeima.

Po šypseną keliančiomis akimirkomis internautai ėmė reikšti ne tik sveikinimus, bet ir nuomonę. Nemažai Gerdos sekėjų tikino, kad mažasis sukaktuvininkas – tikra tėčio kopija.

„Sveikinimai mažiukui, panašus į tėtį labai“, – brūkštelėjo viena komentatorė.

„Tėčio sūnelis“, – jai antrino kita.

Savo antram sūnui vardą Gerda su vyru galvojo atsakingai.

„Nebuvo taip, kad varčiau vardų knygą ir ieškojau šio vardo, ne. Vieną dieną prabudau ir man tiesiog į galvą šovė Nikolo vardas. Pasakiau Andriui, o jam taip pat jis patiko. Visi artimieji sutiko, kad šis vardas yra tinkamas. Nebuvo nė vieno, kuris prieštarautų“, – sakė žinoma moteris.

Gerda džiaugiasi, kad Nikolo vardas gali būti lengvai trumpinamas į jai patinkančius Niką ar Nikutį.

„Pirmiausiai palaukėme tol, kol jis gims. Norėjome įsitikinti, ar šis vardas jam tikrai tinka. Mūsų sūnus yra gana griežtokų bruožų, net daktarė juokauja, kad jo tikrai nesumaišysi su mergaite, todėl supratome, kad šis vardas yra kaip tik jam ir pagaliau jį užregistravome“, – kalbėjo pašnekovė.

Delfi primena, kad šis mažylis yra pirmoji bendra G. ir A. Žemaičių atžala. Iš pirmosios santuokos Gerda augina sūnų, o Andrius – tris sūnus ir dukrą.

Pora susituokė du kartus – 2017-ųjų balandžio 19-ąją jiedu aukso žiedais apsimainė egzotiškame Tailande, o gegužės 6-ąją Gerda ir Andrius vienas kitam antrąjį „taip“ ištarė Marijampolėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (153)