Į renginį susipažinti su Prancūzijos namų tekstilės ir aksesuarų rudens-žiemos kolekcija atvyko politikė Dalia Teišerskytė, televizijos žurnalistė Daiva Tamošiūnaitė, aktorė Lina Bražinskaitė-Tupikovskienė, dainininkė Rasa Kaušiūtė, verslininkės Nora Lapinskienė, Sabina Repčenkienė, visažistė Jolanta Sargautytė, bankininkė Laura Prušinskaitė ir kt.

Apie šaltojo sezono kolekciją viešnioms pasakojo svečias iš Prancūzijos, „Yves Delorme“ produktų vadovas Europos rinkai Adrien de Raphalelis Soissan.

Renginio metu buvo galima išvysti „Yves Delorme“ jaukių, elegantiškų, išsiskiriančių sodriomis spalvomis ir įmantriais raštais, vonios chalatų, pagamintų iš egiptietiškos medvilnės, kolekcijos demonstravimą. Demonstruojant kolekciją gyvai akordeonu grojo muzikantė Gintarė Kaminskė.
Vakaro metu viešnios galėjo degustuoti kauniečių kulinarinės studijos „Baker Street“ prancūziško stiliaus gardėsius. Menininkė Neringa Debesytė ant viešnių rankų piešė įvairius piešinius, atkartojančius „Yves Delorme“ naujos kolekcijos raštus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)