Kaip rašoma pranešime spaudai, Kristina Ivanova, įkūnijusi žvarbųjį gruodį sako: „Aš esu gimusi rugsėjo 6 dieną, tačiau gruodis man labai artimas mėnuo. Pagal mano prigimtį man labai tinka įkūnyti šaltąjį mėnesį, mano odos spalva tokia šviesi, kad kitų minčių net nėra, koks mėnesis turėčiau būti. Iš tiesų, pastebėjau, kad gruodį mano gyvenime įvyksta labai ryškūs perversmai, tad labai įdomu, ką šis gruodis man atneš,“ – palikdama intrigą kalbėjo Kristina Ivanova.

Viena ryškiausių fotosesijos dalyvių Inga Stumbrienė pasokojo, kad sausis jai asocijuojasi su balta balta žiema, su spindinčiu ledu, kuomet viskas padengta šerkšnu.

„Tai pats gražiausias ir paslaptingiausias metų mėnuo. Sausis tai tarsi nauja pradžia, kuomet atverti baltą švarų lapą, pradedi naujus metus su naujomis viltimis ir svajonėmis“, – teigė I. Stumbrienė.

O L. Navikaitė pasidalino mintimis apie rugpjūčio mėnesį: „Rugpjūtis – mylimiausias vasaros mėnuo – atostogų metas. Taip pat turiu tokią tradiciją būtinai išvykti atostogų šį mėnesį. O prieš metus jis tapo dar ypatingesnis, nes rugpjūčio mėnesį susižadėjau su mylimuoju Ryčiu Žvaguliu“.

Vieną šilčiausių metų mėnesį įkūnijusi Milisandra sako, kad vasara pats nuostabiausias metų laikas. Šį laiką ji išnaudoja rinkdama kvapus, spalvas ir naujus prisiminimus. Tokį vidinį turtą ji renka, kad atėjus žvarbiems mėnesiams, galėtų sėdėti apsikabinusi šiltą arbatos puodelį ir užmerkusi akis matyti blizgančią rasą ant žolės stiebelių ir pamažu raustančią braškę.

Viktorija Siegel teigia, kad ruduo jai yra vienas gražiausių metų laikų.

„Auksiniai krentantys lapai, šviečianti saulė, tiesiog užbūriantys peizažai. Galėčiau grožėtis ir grožėtis! Galbūt ta meilė rudeniui tokia didele, nes esu gimusi rudenį“, – svarsto pirmagimio su Danieliumi Bunkumi besilaukianti Viktorija.

I. Pūzaraitė Žvagulienė sako, kad jai gegužės mėnuo asocijuojasi su didele gėlių gausa: „Tada stipriai atsigauna visa gamta. Gėlynai nusispalvina įvairiausiomis spalvomis, tulpės, narcizai ir dar motinos diena... kas gali buti gražiau?“.

„I Beauty Studio“ vadovės Reda Valantinaitė bei Ivona Zaborovska sako, jog subūrus tokią stiprią komandą bet kokią idėją įgyvendinti yra labai lengva. Todėl pateikus šį 12 mėnesių projektą, Lietuvos žvaigždės ne tik drąsiai sutiko dalyvauti fotosesijoje, bet ir mielai prisidėjo prie viso kūrybinio proceso.

Fotosesija - nuotraukų albume:

Video - fotosesijos užkulisiai:


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (124)