Praėjusią savaitę Astos Žukaitės ir Sauliaus Ambrulevičiaus porai linkėjimus ir palaikymą siuntė garsiausi Lietuvos krepšininkai bei muzikos atstovai. Šį kartą porą nudžiugino garsiausio Lietuvos modelio Editos Vilkevičiūtės palaikymas ir komplimentai.

Edita Vilkevičiūtė – pasauliniu mastu žinomas Lietuvos modelis, rudenį vykusio Juozo Statkevičiaus madų šou veidas. Edita yra tokių prekės ženklų, kaip Calvin Klein, Christian Dior, Armani reklaminis veidas. Gražuolė iš Lietuvos dalyvavo garsiajame Victoria‘s Secret šou, ne kartą pozavo prestižinių pasaulio žurnalų viršeliams (Vogue, Marie Claire ir kt.).

„Mes su Edita užaugome viename kieme mažame Akademijos miestelyje. Ji yra mano vaikystės draugė“, - pasakojo LNK sporto žinių vedėja Asta Žukaitė.

Edita viešėjo Lietuvoje prieš kelias savaites ir itin susižavėjo ledo projektu. „Vaikystėje čiuožinėjimas ant ledo mažame miestelyje buvo smagiausia pramoga žiemos metu. Eidavome ant užšalusio ledo, svajojome išmokti čiuožti profesionaliai“ , - prisiminė vaikystės svajones Asta.

Edita Vilkevičiūtė džiaugiasi, jog Astai pasitaikė galimybė išpildyti vaikystės svajonę.

„Kviečiu visus labai balsuoti ir, Asta, didžiausios didžiausios sėkmės tau“ , - nufilmuotame video klipe porai linkėjo E. Vilkevičiūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)