B. Navickaitė žuvies versle sukasi jau 12 metų. Dėl koronaviruso kilusi suirutė stipriai paveikė žmonių gyvenimus – moteris neslepia, kad ji taip pat nėra išimtis.

„Labai prasti šie metai. Kiek esu dirbusi, tai – pati prasčiausia vasara per visus metus“, – tikina pašnekovė.

„Sudėtinga buvo iš tikro. Sudėtinga. Finansiškai nukentėjau nemažai, bet manau, kad viskas bus gerai. Užteks tų pinigėlių. Laimingas ne tas, kas daug turi, o tas, kuriam užtenka“, – sako ji.

Dabar Birutė žuvimi prekiauja gana ramiai, tačiau buvo laikas, kai skandalo su P. Gražuliu pradžioje, žmonės jos asmeninio gyvenimo įvykius stebėjo tarsi serialą. Nepaisant visko, moteris sugebėjo su tuo susitaikyti ir judėti toliau.

„Anksčiau, jeigu kas nors pasakydavo blogą žodį, aš puldavau į ašaras arba labai supykdavau. Nemokėdavau visai priimti kritikos. O dabar dėl to nei šilta, nei šalta. Įgavau vidinės stiprybės“, – Delfi prisipažino pašnekovė.

B. Navickaitės ir P. Gražulio dukrai – jau treji. Mažylė labai mėgsta jūrą ir jau mokosi po truputį kalbėti.

„Aš kartais vis pagalvoju ir nustembu, kad turiu vaiką. Kartais reikia tą sau priminti“, – neslepia moteris, kuri priduria, kad akimirkos su dukra ją labai pradžiugina.

Visą interviu su Birute žiūrėkite vaizdo įraše.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (207)