„Pastebėjau tokį savotišką puolimą, pamąsčiau, kad reikia visgi pasakyti. Ne vienam Lietuvos dizaineriui, ne vienam kūrėjui ir ne vienai šiandieninei „žvaigždei“ savo laiku yra padėjusi... Daina Bosas. Rimtai. (Tyliai ir ramiai. Keista šiandien taip...).

Ji yra viena iš tų retų išimčių, kuri vietoje užsienietiško brendo renkasi lietuvišką daiktą, palaiko Lietuvos kūrėjus ir niekada (rimtai niekada) nėra prašiusi padovanoti, leisti panešioti, ar kaip nors kitaip „palaikyti“ daiktą. Čia retenybė mūsuose. Ir pozicija, sutikite...

Visada garsiai nešti savo šalies kūrėjo vardą ir tyliai pačiai už tai sumokėti, kad jis toliau galėtų kurti! Ir be tokių žmonių, tokie kaip aš būtų tiesiog išvykę į užsienį ir išjungę šviesą oro uoste...

Sakysite, turi pinigų ir gali sau leisti? Pinigai skoniui nėra draugas, pastebėjau, kartais – net atvirkščiai. Kaip ir gerai širdžiai, nes Daina ne tik jauniems kūrėjams padeda tyliai ir be reklamos“, – rašė J. Lago.

J. Lago naujienų portalui DELFI pasakojo, kad, jos nuomone, už daugelio sėkmingų prekės ženklų „nugarų“ stovi po kelis protingus žmones, kurie reikiamu metu padėjo, palaikė ar padrąsino.

„Ir už daugelio mūsų „lietuviškų žvaigždžių“ nugarų buvo laikas, kai tas žmogus buvo Daina Bosas“, – pagyrų žinomai verslininkei negailėjo juvelyrė J. Lago.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (333)