Kino centre ištiestu raudonuoju kilimu šįvakar žengė daugybė garsių žmonių, tarp kurių – ir filme vaidmenis atlikę aktoriai, ir juos palaikyti atėję kolegos.

T. Vidmanto ir filme vaidmenis atlikusių aktorių atvykimo būta išties neįprasto, mat jie į premjerą atvažiavo... šarvuočiu!
Tadas Vidmantas

Kino filmo premjeros taip pat nepraleido modelis Asta Valentaitė, aktorė Eglė Jackaitė, atlikėja Erica Jennings, TV laidų vedėja Livija Gradauskienė bei daugelis kitų.

Premjeros svečiai – DELFI fotogalerijoje:

Po filmo peržiūros neapsieita ir be vakarėlio. Premjeros dūzgės įvyko sostinės širdyje įsikūrusiame restorane „Grey“.

Dūzgių akimirkos:

Žinomi žmonės, šįvakar besirenkantys į premjerą, nebus pirmieji, išvydę ilgai lauktą komediją. Prieš keletą dienų T. Vidmantas į kino juostos peržiūrą sukvietė daugiau nei 300 paradinėmis uniformomis pasipuošusių pareigūnų.


Apie filmą „Gautas iškvietimas 3“

Nepraėjus nei metams, į ekranus atkeliauja trilogiją užbaigianti antra serijos dalis – „Gautas iškvietimas 3“. 7-asis policijos komisariatas po pirmojo filmo sėkmės daro tai, ką pareigūnams tenka daryti itin retai – išleisti dideles sumas pinigų.

Neoficialiu komisariato šūkiu iš „Ginti, saugoti, padėti“ virtus „Pirkti, leisti, iššvaistyti“, pradeda aiškėti, kad laimės už pinigus nenusipirksi. Tačiau tai nereiškia, kad bandyti neverta.

Ekipažai lyg magnetas traukia bėdas, sudėtingiausius iškvietimus ir keblias situacijas, todėl pinigai tvirtose teisingumo rankose ilgai neužsibūna.

Ar pinigai pakeičia žmones? Kuri pareigūnė laukiasi? Ar tikrai naujojo filmo pabaigos sulauks ne visi pamilti personažai? Visa tai kūrėjai žada atsakyti dar smagesniame, dar įspūdingesniame ir dar daugiau žvaigždžių turinčiame vienintelės policijos komedijos Lietuvoje tęsinyje „Gautas iškvietimas 3“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (138)