Latvijoje gyvenantis brazilas komedijoje „Importinis jaunikis" debiutavo viename pagrindinių vaidmenų – kaip prancūzas Francois, pametęs galvą dėl gražuolės lietuvės, kurią vaidina G. Martirosian, skelbiama pranešime spaudai.

„Filmavimo aikštelėje man teko dirbti dvigubai sunkiau, nes visi, kurie ten buvo – profesionalai, o man kino virtuvė kol kas visiškai nauja sfera. Ateidavau į filmavimus apie 9 valandą ryto, o išeidavau beveik paskutinis, apie 1-2 val. nakties, nes mokytis scenarijų kalba, kurios niekada nesimokei, tikrai nelengva. Bet nors ir į lovą griūdavau be galo pavargęs, nuo mano veido nedingdavo šypsena", – darbą prieš kamerą prisimena Felipe.

„Filme pasakojama, kaip lietuvė gražuolė iš užsienio parvažiuoja tėvams pristatyti savo jaunikio. Jų nuostabai, būsimasis šeimos narys – juodaodis, vos kalbantis lietuviškai. Ši istorija man labai artima, tai patyriau dukart. Su pirmąja mano mergina latve santykiai nutrūko būtent dėl jos tėvo nepritarimo. Dabartinė mano mylimoji taip pat nebebendrauja su savo tėčiu, konfliktas įvyko kaip tik tuo metu, kai ėmėme susitikinėti. Ji sako, kad tai – sutapimas, tačiau aš taip nemanau", – šypsojosi brazilas.

Šis filmas pasakos apie paprastą lietuvišką šeimą, besiruošiančią mylimos dukters vestuvėms. Konservatyvius būsimosios nuotakos tėvus ištinka tikras šokas, sužinojus, jog dukters išrinktasis yra kilęs iš egzotiško krašto.

Prieš filmo premjerą fotografams pozavo G. Martirosian, F. Gabriel Dos Santos Xavier, Livija ir Marijus Gradauskai, Mindaugas Capas, Vitalija Mockevičiūtė, Inga Norkutė, Rafailas Karpis su žmona ir kt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)