„Mados infekcjia“ suviliojo ne tik būrį miesto stileivų, stiliui bei madai neabejingų žmonių, tinklaraštininkų, bet ir Lietuvos garsenybių. Bene svarbiausias vakaro svečias – mados guru Juozas Statkevičius. Į „Mados infekciją“ vyras atskubėjo vienas, likus vos kelioms minutėms iki renginio pradžios.

Juozas Statkevičius

Renginyje taip pat apsilankė ir Vytenis Pauliukaitis kartu su Eugenijumi Skerstonu. Vyrai atvyko kartu, tačiau pozuoti fotoobjektyvams nepanoro. Abu prabėgo prie sienelės išsirikiavusius fotografus nekreipdami prašymo stabtelėti bent trumpam. Juos įamžnti pavyko tik kiek vėliau, pirmosios pertraukos tarp pasirodymų metu.

Laisvė Radzevičienė su dukra, Vytenis Pauliukaitis ir draugė

Į „Mados infekciją“ savo dukrą atlydėjo ir Rytis Zemkauskas. Vyras turi dvi dukras, vyresnioji jau baigusi Vilniaus dailės akademiją. Jaunėlė, su kuria šįvakar vyras apsilankė „Mados infekcijoje“, nustebino išskirtiniu stiliumi ir ryškiaspalvėmis plaukų sruogomis.

Rytis Zemkauskas su dukra

Tradiciškai renginio nepraleido ir Aleksandras Pogrebnojus su žmona Monika, taip pat čia apsilankė ir bene žymiausios Lietuvoje mados tinklaraštininkės, sesės dvynės Laura ir Eva Macijauskaitės.

„Mados infekcijos“ podiumu žengsiančiais modeliais grožėjosi ir dizaineris Seržas Gandžumianas su drauge, kuri jį atlydėjo šį vakarą, taip pat ir stilistė Austėja Jablonskytė su vyru Justu Žaliu bei Egidijus Sidaras, Laisvė Radzevičienė su dukra bei daugelis kitų.

Visas MADOS INFEKCIJOS kolekcijas pamatysite ČIA!

Daugiau svečių - nuotraukų galerijoje:


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (351)