Aktorius Mantas Stonkus, Vilniuje išvydęs „Zero Live Show”, teigia, kad už vaizdą scenoje ne ką mažiau įdomu buvo stebėti ir publikos reakciją.

„Aš galbūt buvau vienas iš tų nedaugelio, kuris žinojo, ko tikėtis, nes apie šį šou anksčiau teko bendrauti su pačiu Emiliu. Ėjau į šou jau tikėdamasis provokacijos, būtent ji labiausiai ir patiko – todėl atidžiai stebėjau publiką, kaip Lietuvos žiūrovas įvertins tokį žaidimą su juo”, - organizatorių išplatintame pranešime spaudai sakė M. Stonkus.

„Manau, kad toks naujas ir neregėtas dalykas lietuviams galbūt juos pačius išmokys reikšti daugiau emocijų ir priimti kitus, kurie tas emocijas reiškia. Man atrodo, publikai buvo sudėtinga reaguoti į tokį netikėtą šou – jie stebėjo, patys nesuprasdami, kaip į tai turėtų reaguoti. Ir tai yra geriausia, kas galėjo nutikti „Zero Live Show” – su šia provokacija režisierius pasiekė žiūrovą, ir tai yra svarbiausia”, - vertino aktorius.

Renginių organizatorius Jogaila Morkūnas „Zero Live Show” įvertino lakoniškai.

„Manau, kad tokio formato mūsų tėvynėje dar nebuvo. Kai galima susieti valstybingumą su absoliučiu cinizmu, kai galima apjungti chuliganišką elgesį scenoje su beprotišku SEL’o noru būti dievu”, - komentavo J. Morkūnas.

Įspūdžiais apie šou pasidalino ir aktorė Valda Bičkutė.

„Aš labai sirgau už šį projektą, nes akivaizdu, kad tai visiškai naujas žanras Lietuvoje – nei koncertas, nei miuziklas, nei teatras, bet visų trijų junginys. Visada sergu už kolegas, kurie išbando naujas sritis, ir džiaugiuosi, kad jiems pavyko”, - sakė V. Bičkutė.

Po pasirodymo Vilniuje „Zero Live Show” komanda visą techninę įrangą, sceną ir dekoracijas sutalpino į 11 vilkikų ir pervežė į Klaipėdą, kur jau šį penktadienį įvyks antrasis šou pasirodymas.

„Zero Live Show“ kuriama vientisa siužetinė linija atspindės 30 pastarųjų Lietuvos metų. Per muzikos ir juodojo humoro prizmę bus pateikiamos įsimintiniausios iki skausmo pažįstamos juokingos ar graudžios situacijos: sovietmetis, Nepriklausomybės iškovojimas, laukiniai 90-ųjų nusikaltimai, emigracija, rinkimai.

Spalio 19 d. „Zero Live Show” vyks Klaipėdoje „Švyturio arenoje”, spalio 26 d. – Panevėžyje „Cido arenoje”, ir spalio 31 d. Kaune „Žalgirio arenoje”.

Šou Vilniuje akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)