„Visada turėjau menininko gyslelę. Noriu, kad apie mano kuriama meną sužinotų kuo daugiau žmonių. Kol kas Lietuvoje kūno tapyba dar tik populiarėja. Džiaugiuosi, kad fotografai ryžtasi tokioms fotosesijoms. Savo idėjoms įgyvendinti pasikviečiau garsius žmones, kuriuos asmeniškai pažįstu. Įkalbinėti net nereikėjo – visi mielai sutiko dalyvauti“, - džiaugėsi menininkė.

Fotosesijoje su neįprastu grimu sutiko įsiamžinti verslininkė Milisandra Kvaraciejūtė-Radzevičienė, šokėjas Adomas Norkūnas. Dainininkės Ineta Puzaraitė ir Šorena net sutiko vardan meno prieš foto objektyvus išsirengti nuogai ir pozavo vienomis kelnaitėmis.

„Galima piešiniu papuošti tik veidą. Tačiau norint, kad būtų įspūdingesnis efektas, tenka nusirengti beveik nuogai. Tiek Ineta, tiek Šorena žinojo, kam ryžosi. Jos to norėjo pačios. Stengėmės daryti tokias nuotraukas, kad nebūtų viskas labai atvira“, - DELFI kalbėjo L. Samuilova.

Menininkė teigė, kad nuo piešinio sudėtingumo, idėjos priklauso, kiek laiko prireiks vienam ar kitam piešiniui. Liudmila atskleidė, kad kartais prireikia tik valandos, o kai kada užtrunka ir visas šešias. Tokios dailininkės paslaugos kainuoja nuo kelių šimtų litų: „Gražindama Adomą užtrukau pusantros valandos. Nupiešti piešinį Milisandrai prireikė trijų, Šorenai dviejų valandų. Šorenai piešti nieko nereikėjo, jos kūnas buvo padengtas moliu. Su Ineta užtrukau ilgiausiai – keturias valandas. Manau, kad visi buvo patenkinti, stengiausi kūnus papuošti tokiais piešiniais, kurie būtų jiems artimi.“

Liudmilos Samuilovos meną galite įvertinti DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)