„Dėl savo ir dukros šventos ramybės, norėdama nutildyti kalbas oficialiai pranešu, kad teismas patvirtino mūsų su Ronaldu prašymą skirtis. Sprendimas įsiteisės per 30 dienų.

Kadangi žinodama situaciją esu tikra, kad per 30 dienų niekas nepasikeis - oficialiai pranešu, kad esu išsiskyrusi moteris.

Ačiū visiems už Jūsų sugaištą laiką griaunant ir taikant mūsų šeimą, deja, visos pastangos buvo bevaisės, nes sprendimą priėmėme patys. Šiandien verčiu naują gyvenimo lapą. Vakar Ronaldas baigė sezoną Graikijoje, todėl nesistebėkite jei grįžęs į Lietuvą jis vėl bus moterų kompanijose. Nebesiųskite man nuotraukų su įrodymais, jis oficialiai yra niekam nepriklausomas žmogus lygiai taip pat kaip ir aš“, – rašė ji socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje.

DELFI primena, kad pora vestuves iškėlė praėjusių metų birželį, tačiau santuoką įregistravo kur kas anksčiau – 2016 metais. Tais pačiais metais jiems gimė bendras meilės vaisius – dukrelė.

Daugiau apie Vashos gyvenimą žiūrėkite čia.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)