Šventėje dalyvavo geros bičiulės ir mados pasaulio garsenybės: Eglė Terekaitė, Giedrė Rusytė, Justina Kazlauskytė, Indrė Kaltenis, Dovilė Bartkutė.

Šventė, vykusi Sigutės namuose Paryžiuje, išsiskyrė tuo, kad joje buvo vaišinama tik vegetariškais patiekalais. Įdomu tai, kad į vaikelio pasitiktuvių vakarėlį gražiausios Lietuvos merginos atskrido iš skirtingų pasaulio kampelių, kuriuose dauguma dirba kaip modeliai.

Popietės dalyvės mėgavosi mergaitiška draugija – vyrai šventėje nedalyvavo. Itin daug gerų emocijų suteikė ne tik pats susitikimas, bet ir dovanų būsimam vaikeliui išpakavimas. Beje, visos dovanos buvo labai praktiškos ir puikiai pasitarnaus jaunajai mamytei auginant mažylį.

Tarp modelių, anot MIESTE.lt pašnekovių, įprasta kartu švęsti tokias šventes kaip vaikelio pasitiktuvės. „Mes esame labai artimos, viena kitą palaikome, džiaugiamės pasiekimais. Dėl šios priežasties susirinkome pas Sigutę paminėto nuostabios progos iš skirtingų pasaulio vietų“, – portalui MIESTE.lt pasakojo modeliai Justina Kazlauskytė ir Eglė Terekaitė.

Paklaustos, ar šeimos pagausėjimas modeliui negali sutrukdyti siekti karjeros, abi pašnekovės tai paneigė. „Tai naujas gyvenimo etapas. Šiuo metu prioritetai yra visiškai kitokie. Po to, kai gimsta vaikelis, modeliai tikrai nesiekia iš karto grįžti į šią rinką“, – pažymėjo Justina ir Eglė.

Vienas garsiausių Lietuvos modelių Sigutė Krilavičiūtė, kuri itin artimai bičiuliaujasi ir su Edita Vilkevičiūte, pirmagimio turėtų susilaukti vasaros pabaigoje. Mergina gyvena Paryžiuje kartu su savo mylimuoju prancūzu. Tačiau jis šventėje nedalyvavo, nes buvo verslo reikalais išvykęs į Aziją.

Prancūzijoje šiuo metu gyvenanti G. Rusytė po vienu stogu susirinkusiam Lietuvos modelių elitui pristatė savo sūnų Leo Shay, kuris gimė gegužės mėnesį. Mažylis per kelias akimirkas pakerėjo G. Rusytės bičiules manekenės.

Prieš gimstant vaikeliui, Giedrė susituokė su verslininku Jeanu Yves’u Haouzi.