Neseniai G. Einikis gavo trenerio darbą Rusijoje, tačiau ir ten įsikūręs buvęs krepšininkas niekaip neatsikratė skandalų šleifo. Tąkart socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje vyras iškoneveikė savo žmoną Jurgitą.

Ilgus metus prieš žmoną smurtavęs vyras ramybėje jos nepalieka nors tu ką - net ir persikėlęs gyventi į Rusiją bei bandydamas reabilituoti savo karjerą Saratovo „Avtodor“ klube, G. Einikis atrado būdų įgelti Jurgitai. Tuomet vyras ją išvadino laisvo elgesio moterimi.

Prieš savo žmoną Jurgitą jis smurtavo ne kartą, dėl to vis atsidurdavo areštinėje. Ne paslaptis, jog dėl tokio agresyvaus jo elgesio buvo kalti velnio lašai.

Vėliau, kai jis grįžo iš Rusijos, ir vėl jo paskyra feisbuke mirgėjo meiliomis šeimos nuotraukomis, ir, atrodė, jog šeima vėl laiminga. Tačiau, akivaizdu, laimė truko neilgai.

O pati Jurgita, kuri kaskart vis žada skirtis su smurtaujančiu sutuoktiniu, vis šiam žingsniui nesiryžta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (284)