„Mane nuolatos kviesdavo fotografuotis, tačiau vis nesutikdavau. Užsimaniau naujų nuotraukų ir pagalvojau, kodėl dar už tai negauti pinigų. Už dyką aš tikrai nesifotografuočiau. Jei daryčiau tą nemokamai, tai per dieną galėčiau turėti 10 fotosesijų. Neseniai viena grupė kvietė filmuotis jų klipe, tačiau už dyką. Atsisakiau, kam gaišti laiką, man reklamos užtenka penkeriems metams į priekį. Jiems tai būtų reklama, o ne man“, - savo apsisprendimą aiškino M. Šalčiūtė.

Nors renginiuose Monikos niekada nesutiksi su panašaus stiliaus drabužiais, tačiau mergina DELFI tikino, kad taip mielai rengiasi laisvalaikiu: „Man labai patiko mano pristatyti drabužiai, todėl ir sutikau juos reklamuoti. Drabužius renkuosi pagal nuotaiką, veiklą. Kadangi dažnai filmuojuosi, tad negaliu į laidą atvykti su treningais ar apsmukusiu megztiniu.“

Fotosesijos idėja buvo atskleidi M. Šalčiūtės vidinį grožį ir moteriškumą. Pasak Monikos, įsijausti į modelio vaidmenį buvo labai paprasta. Būdama 12-likos gražuolė lankė modelių mokyklėlę, kurioje jai puikiai sekėsi. M. Šalčiūtė modeliukų konkurse yra iškovojusi fotogeniškiausios mergaitės titulą. „Kadangi buvau dar labai jauna, modelio ūgis nebuvo labai svarbu. Dabar podiumu negalėčiau vaikščioti, nes esu per žema. Dirbti fotomodelio darbą labai malonu. Žmonės buvo nustebę, kad visi kadrai buvo padaryti labai greitai, nereikėjo įdėti daug darbo. Kartu dirbo ir kitos merginos, kuriuos turėjo kur kas daugiau patirties nei aš. Tačiau su jomis darbas užtruko ilgiau“, - darbo užkulisiais pasidalino mergina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (110)