Vis dėlto naujienų apie A. Landau galima rasti užsienio šaltiniuose.

Fotografas Giulio Di Sturco socialiniame tinkle paviešino kelias nuotraukas ir atskleidė Agness iki šiol kruopščiai saugotą paslaptį – jai buvo atlikta lyties keitimo operacija.

„22-ejų Agness Landau, kuriai sausio 20 dieną Kamol logoninėje buvo atlikta lyties keitimo operacija. Ji – iš musulmoniškų Pietų, Rusijos. Jos mama – iš vidurio Rytų, o tėtis – iš Rusijos. Agness Milane dirba profesionaliu modeliu. Ši operacija ją pagaliau pavertė tikra moterimi“, – prie nuotraukos rašė Giulio Di Sturco.

Agness Landau

„Pacientė iš Rusijos savo palatoje Kamol ligoninėje vasario 16-ąją, 2016 metais Bankoke, Tailande. 22-ejų Agness Landau sausio 20 dieną buvo atlikta lyties keitimo operacija“, – dar kartą faktus pabrėžė fotografas, įamžinęs A. Landau Bankoke, Tailande.

Agness Landau

DELFI primena, jog į Lietuvą Agness atvyko kaip Raulis Mammadlis, kiek vėliau prasidėjo Raulio virsmas į moterį. Raulis išgarsėjo tuomet, kai vienas vaikinas, susižavėjęs transeksuale, pradėjo jos ieškoti socialiniuose tinkluose. Tuomet paaiškėjo, jog jį sužavėjusi mergina – transmoteris Raulis.

Atviruose interviu transeksualė pasakojo apie savo virsmą, tačiau niekuomet neatskleidė – ar jai buvo atlikta lyties keitimo operacija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (134)