„Planavome šią šventę pusmetį kartu su drauge. Turėjome bendrą tikslą – suburti kuo daugiau artimųjų, draugų tam, kad visi kartu galėtume ne tik atšvęsti mano vyro 50-metį, bet ir savaitę paatostogauti“, – DELFI pasakojo verslininkė.

Inga džiaugiasi, kad ištrūkti ten, kur šviečia saulė šiuo metu buvo pats tinkamiausias laikas, nes Lietuvoje lapkritį jau spaudė minusinis šaltukas.

Inga Budrienė vyrui surengė gimtadienį Egipte

„Pas mus žiema, o ten šilta, todėl norinčiųjų švęsti kartu atsirado nemažai – lygiai 50. Iš pradžių juokavome, kad būtų simboliška surinkti pusšimtį dalyvių, nes švenčiame 50-metį, o galiausiai šis planas virto realybe. Tiesa, svečiai atvyko ne tik iš Lietuvos, Dariaus bičiuliai atskrido ir iš Prancūzijos, Valensijos, Londono. Keli dalyviai atvyko net iš Luksoro, esančio Aukštutiniame Egipte. Būtent šių žmonių dėka mano vyras ir pamilo Egiptą. Kartais juokauju, kad Darius praėjusiame gyvenime, matyt, buvo arabas“, – nusijuokia pašnekovė ir priduria, kad jos vyras puikiai moka kalbėti arabiškai.

„Neįsivaizdavau kitos vietos, kur galėčiau surengti vyro gimtadienį. Dažnai darau įvairiausias šventes, todėl kažkuo nustebinti visus nėra lengva. Norėjosi tikrų ir džiaugsmingų emocijų, todėl Egiptas tapo idealiausia vieta. Su Dariumi kartu turime net bendrą mūsų dainą – „Habibi I love you“. O habibi arabiškai reiškia brangusis, mylimasis“, – paaiškino ji.

Inga tikina, kad pusšimčio žmonių kompanija kelionės metu buvo lengvai atpažįstama ne tik lėktuve, kuriame visi bičiuliai vilkėjo šventiniais marškinėliais, bet ir Šarm el Šeicho viešbutyje.

„Mūsų grupė vilkėjo specialią aprangą, o oro uoste mus pasitiko su šventine vėliava.

Inga Budrienė vyrui surengė gimtadienį Egipte

Tiesa, suorganizuoti pagrindinį gimtadienio vakarą ten buvo tikras iššūkis. Su egiptiečiais gana sudėtinga – jie sako, kad viskas bus gerai, tačiau daug kokybės iš jų tikėtis, deja, negali. Nepaisant to, viskas įvyko sklandžiai – turėjome arabišką vakarienę su kaljanais, arabiška muzikos grupe, dervišais, pilvo šokėjomis. Visi buvome apsirengę baltai – vyrai su galabėjomis (ilga suknelė – DELFI) ir galvos apdangalais, moterys – su suknelėmis. Vėliau susigalvojome ir kitokių teminių vakarų, todėl mūsų grupė viešbutyje tikrai pasižymėjo. Sunku nepastebėti 50 žmonių“, – juokiasi verslininkė.

Nors šventė buvo įspūdinga, Inga ir Darius labiausiai džiaugiasi į šventę galėjusiais atvykti žmonėmis.

„Tikiu, kad Dariui šis gimtadienis buvo vienas įsimintiniausių. Visgi – 50 metų, todėl atšvęsti reikėjo su trenksmu, su šiluma, kurią sukūrė visi svečiai“, – šypteli ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (140)