Tarp jų buvo ir Lietuvos kikboksininkai Dovydas Rimkus, geriau žinomas pravarde Rimkenzo bei Arnoldas Misiūnas.

Ketvirtadienį portalas sportas.lt pranešė, kad tarp dviejų sportininkų „Rose Namajunas: aš esu čempionė“ premjeros metu įsižiebė nemalonus konfliktas – kovotojai kibo vienas kitam į atlapus.

Tarp Rimkenzo ir A. Misiūno įvykusį konfliktą užfiksavo minėto portalo atstovai.

Praėjus kiek laiko po paskelbto vaizdo įrašo, socialiniame tinkle „Instagram“ pasisakė Dovydas Rimkus-Rimkenzo.

„Su visais sveikinausi, norėjau gražiai pabendrauti ir, nieko neišskiriant, pasisveikinau ir su Misiūnu. Kaip su draugu. Jis pradėjo stumdytis, tampyt už golfo, aš jį irgi pastūmiau, nes ką jis čia leidžia? Kad išvengti tolimesnio konflikto ir neužmušti žmogaus, nes aš esu šimtą kartų geresnis už jį, nusimečiau ant žemės, kad erelį nugesinti. Paskui buvo gėda, nes atrodėm kaip mužikai“, – kalbėjo kikboksininkas.

Nepaisant paskelbto vaizdo įrašo ir Rimkenzo pasisakymo, dalis mačiusiųjų konfliktą tikina, kad apsistumdymas galėjo būti suvaidintas.

Delfi primena, kad Rose Namajunas į Lietuvą atvyko sekmadienio vakarą. Vos keletui dienų į Lietuvą atvykusi moteris teigė, kad daug laiko skirti susitikimams su plačios savo giminės nariais, bičiuliais, pokalbiams su žiniasklaidos atstovais – žinoma, ir dalyvavimui filmo premjeroje.

„Tai pirmas kartas, kai į Lietuvą atvykstu ne tik aplankyti šeimos, tačiau ir, galima sakyti, darbo reikalais. Jau pirmadienį pirmąkart gyvai pasimatysiu su savo sūnėnu, nekantrauju“, – pasitikta oro uoste sakė R. Namajunas, su kuria kartu į Lietuvą atvyko kolega Chico Camus. Abu atletai domėjosi padėtimi Ukrainoje, žadėjo skirti laiko ir tiesiog paturistavimui.

Lietuvių kilmės režisieriaus Mariaus A. Markeviciaus sukurtas pasakojimas – tai ne tiesiog sportininkės kelias pasaulio čempionės link. Tai filmas apie moterį, sukaupusią visas jėgas, kad ištrūktų iš psichologinių gniaužtų, ir sporte atradusią vaistą nuo kadaise patirto smurto, anksčiau rašoma pranešime spaudai.

Dokumentinis filmas apie ją prasideda nuo scenos, kurioje kovotoja skambina fortepijonu.

„Aš esu čempionė“ – kasryt Rose kartojama afirmacija. „Rose Namajunas: aš esu čempionė“ – taip pavadintas ir Mariaus A. Markevičiaus sukurtas pasakojimas apie ją.

Filmo premjeros akimirkos – galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)