Kasmet vykstančiame renginyje „Pudra“ susirinkdavo šimtai vakarėlių mėgėjų, tačiau šiemet festivalio sąraše – tik kviestiniai svečiai, tarp kurių ir ne vienas žinomas veidas.

„Pagal dabartinius vyriausybės nurodymus galime surengti jaunystės šventę tik konkrečiam skaičiui žmonių, todėl patekimas bus labai ribojamas“, – skelbiame renginio apraše.

Iš sostinės į Palangą vakarėlio dalyviai buvo atskraidinti lėktuvu. Prabangiai vakaras pradėtas ne šiaip sau – šiemet organizatoriai svečius kvietė puoštis tema „doleriai ir mėlynas kraujas“.

Dolerio kupiūra suknelę padailino ir sportinių šokių čempionė Edita Daniūtė. O jos sutuoktinis Mirko Gozzoli, kaip ji įvardijo „Delfi“, persirengė striptizo šokėja, uždirbančia daug dolerių.

Vyras nepabūgo ryškaus makiažo, ilgų plaukų peruko, moteriškų pėdkelnių ir net aukštakulnių. Mirko kostiumą komentatoriai vertino itin originalų ir labai netikėtą.

„Karščiausia mergina su barzda, kokią yra tekę matyti“, „Conchita Wurst turi rimtą konkurentę“, „Mirko – mano favoritas“, – liejosi komentarai po poros instagramo nuotraukomis.

Šeima laiką leido su kita populiaria šokėjų pora – pasaulio standartinių sportinių šokių čempionais Evaldu ir Ieva Sodeikomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)