Socialiniuose tinkluose aktyvi Evelina su savo tūkstančiais sekėjų pasidalino šiltu įrašu – trečiadienį ji ir jo vyras mini vestuvių metines. Pora aukso žiedus sumainė jau prieš 9-erius metus.

„Tai pats geriausias sprendimas, kokį tik esu priėmusi“, – šalia romantiškos vestuvių nuotraukos brūkštelėjo dainininkė.

2013 metais JAV ir Lietuvoje ištekėjusi Evelina su Adamu susipažino dalyvaudama „Avon Voices“ konkurse Amerikoje. Sausio 12-ąją sumainę žiedus Malibu paplūdimyje vasarą jiedu iškėlė vestuves ir Lietuvoje, kur susipažino ir jų giminaičiai. Medaus mėnesį viena gražiausių šou pasaulio porų tuomet praleido Havajuose.

Kiek anksčiau Evelina Delfi sakė, kad prabėgus ne vieneriems metams jiedu su Adamu vis dar mokosi puoselėti savo santuoką.

„Manau, kad tos „sėkmės paslapčių“ paieškos yra ir bus aktualios visą gyvenimą, ir apskritai kiekvienai porai turbūt yra vis kitokie „receptai“. Tačiau bent jau mums su Adamu galioja sena kaip pasaulis taisyklė – tai meilė ir kiekvienos dienos darbas. Turbūt tai yra du patys svarbiausi elementai.


Kaip sako mano mama, viskas yra ir labai paprasta, ir labai sudėtinga. Du skirtingi žmonės su savo unikalia pasaulėžiūra, įpročiais ir patirtimis pasirinkę eiti viena kryptimi, greičiausiai praeis visus etapus, kurie įmanomi porai. Pirma mano išmokta pamoka apskritai santykiuose su žmonėmis buvo suprasti ir priimti tai, kad pakilimai ir nukritimai yra normalu.

Didelė stipri meilė nebūtinai reiškia amžinai, o nusivylimas ar negatyvūs patyrimai tikrai nereiškia garantuotos pabaigos. Tikiu, kad išlaikyti harmoniją ir balansą reikia labai daug lankstumo, kantrybės, nuoširdumo ir motyvacijos. Na, o su motyvacija kartais gali būti bėdų. Norėti keistis, sugebėti tai padaryti, prisitaikyti, atleisti, nesmerkti bei tuo pačiu neprarasti pusiausvyros tarp paminėtų dalykų ir brangių vertybių bei pagarbos sau yra sunkus darbas“, – sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)