Su sekėjais Evelina pasidalijo keliais vasara alsuojančiais kadrais. Aukštos palmės, atviruko verti vaizdai, ledai atgaivai ir, žinoma, pačios už Atlanto jau kurį laiką gyvenimą kuriančios atlikėjos pozavimas prieš fotokamerą – šios nuotraukos sulaukė didelio susižavėjimo.

Kadrai, kuriuose Evelina įsiamžina kartu su vyru Adamu, visada sulaukia dėmesio, o komentarų skiltyje dažnai dominuoja daug pasakantis širdelės ženklas. Taip nutiko ir šįkart – Havajuose besisvečiuojanti garsi pora neslėpė plačių šypsenų.


Instagramo istorijose Evelina pasidalijo atostogų kasdienybe – garsi moteris su šeima mėgaujasi salos gamta, maistu, o kiekvieną rytą pasitinka su nepakartojamu vaizdu.

O dar visai neseniai Evelina socialiniuose tinkluose dalijosi nuotraukomis iš Los Andželo.

Atlikėja čia atrodo išties įspūdingai. Juoda, pečius atidengianti palaidinė, stilingos raudonos kelnės atskleidžia nepriekaištingą skonį, o juosmenį siekiantys plaukai išryškina Evelinos veidą.

Kitoje nuotraukoje pažymėta, jog šįkart ji lankėsi Malibu.

„Once upon a time in Malibu“, – po įrašu komentarą paliko Evelina.

Čia ji dėvi elegantišką juodą, baltais taškeliais margintą suknelę, akis dengia įspūdingi akiniai nuo saulės. Evelinos kerinti šypsena nepalieka abejingų.

Ilgos baltos megztinio-suknelės ir ilgaaulių baltų aukštakulnių derinys tarsi nukelia į senuosius Holivudo filmus, nuotraukoje ji atrodo kaip Džeimso Bondo mergina.

O prieš mėnesį atlikėja pasidalino nuotrauka, kurioje įsiamžino su savo vyru Adamu Youngu. Įspūdinga, kojas atidengianti bei figūrą pabrėžianti suknelė, nuostabi šypsenai ir įvaizdį vainikuojantys masyvūs auskarai nepaliko abejingų.

Ne mažiau Evelinos sekėjus sužavėjo ir kadras, kur ji įsiamžino dangoraižių fone.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)