„Labiausiai noriu savo pasirodymuose atskleisti senųjų Holivudo žvaigždžių talentus: šokį, vaidybą, dainavimą bei kostiumus. Dainas atlieku anglų kalba, taip pat mokausi prancūzų, o vėliau planuose įrašyti keletą dainų ir vokiečių kalba. Šie pasirodymai, jų improvizacija ir kūrimas - tai mano aistra, hobis...“,- pasakoja dainininkė Eglija.

Pasirodymu metu atlikėja persikūnys į praėjusio amžiaus vidurio atlikėją. To laikmečio nuotaiką kurs kruopščiai parinktas „retro-glamūrinis“ įvaizdis, kostiumai, detalės. Kartu su atlikėja programoje dalyvauja talentingos šokėjos, kurios dar labiau sustiprins retro dvasią pasirodymo metu.

„Šis projektas- tai pradžia. Norime generuoti dar daugiau koncertų, atsižvelgti į klausytojų poreikius, įtraukti džiazo, bliuzo ritmų, išplėsti pasirodymą naudojant vaidybos elementus, mizanscenas,- užsidegimo nesliapia dainininkė.- Aš save laikau pirmiausia dainininke, tačiau šiame šou pasirodyme noriu įtraukti kiek įmanoma daugiau veiklų. Juk būti savimi kartais tampa nuobodu ir tuomet taip gera įsikūnyti į kitą personažą.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (108)