"Saulės broliai"
"Mes visada domimės "Eurovizija". Šis konkursas kol kas nėra mūsų siekiamybė. Bet jei jau ne dalyvauti, tai bent jau domėtis visada stengiamės", - DELFI pasakojo I.Stasiulevičiūtė.

Po pirmosios atrankos "ŠarkA" narės kai kuriais dalyviais nusivylė, kai kurie nustebino. Tačiau bendra pasirodymų kokybė, anot jų, tikrai gerėja. Atlikėjų pasirinkimas didėja.

Tiesa, merginos išdavė, kad šįvakar į nacionalinę atranką jos specialiai atėjo palaikyti tam tikrų žmonių. Gal Deivydo Zvonkaus, kuris buvo vienas iš "Eurovizijos" komisijos narių? - DELFI smalsavo merginų. "Nežinau ar tai jam padėtų", - krizeno "šarkos".

Vėliau kiek pasitarusios, ar išduoti savo favoritus dėl to, kad jiems savo palaikymu gali labiau pakenkti, nei padėti, merginos galiausiai nebeslėpė - jos karščiausiai palaiko grupę "Saulės broliai"

Andrius Rožickas
"Esu žemaite, o „Saulės broliai“ yra iš Žemaitijas. Nors iš tiesų tai atėjome palaikyti visų vaikinų, nes merginos mus šiek tiek nuvylė", - DELFI atviravo G.Valaitytė.

O bičiulę papildydama I.Stasiulevičiūtė reziumavo, kad jai labiausiai iš visų patiko vedėjas Andrius Rožickas. "O jei dar nusiskustų ūsus, aš tikrai pagalvočiau", - juokėsi Ieva.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)