„Matau daug dalykų, kurių man reikia pasimokyti. Nesakau, kad viską moku, kokia aš puiki laidų vedėja. Man neužkliūna tai, kaip aš vedu laidą. Scenoje esu tokia, kokia esu gyvenime. Atsižvelgiu į gerų žmonių pagalbą, patarimus, kaip kalbėti, į ką atkreipti dėmesį. Kadangi esu televizijos pasaulyje naujokė, sakyčiau, kad visai neblogai man sekasi. O lengviau vertinti iš šalies. Pirmas blynas iškepė tik prisvilusiais krašteliais, nereikėjo išmesti visos keptuvės“, - kalbėjo S. Nainė.  Dainininkė atskleidė norinti pasimokyti scenos meno iš profesionalų, tad neišsižada ateityje lankyti aktorinio meistriškumo kursus ar tobulinti dikciją. DELFI pasiteiravus, ar mergina jau sulaukė prodiuserių pasiūlymų tęsti darbą televizijoje, Simona tikino, nemėgstanti kalbėti apie tolimesnius planus iš anksto.

Pašnekovė džiaugėsi, kad girdėjo labai daug teigiamų atsiliepimų apie savo naująją veiklą. Pagyras Simonai žėrė patyrę aktoriai, prodiuseriai. Atlikėja sulaukė pagyrų ir iš scenos partnerio A. Valinsko. „Būti laidos vedėja man labai patinka. Labai nenoriu, kad baigtųsi „Eurovizija“. Tikiu, kad ateityje vesiu kitas laidas, kur galėsiu save realizuoti. Gal kitose laidose būsiu labiau patrakusi. Ant scenos aš kaifuoju, man labai patinka“, - nauja veikla džiaugėsi dainininkė.

Pasiteiravus, kuris amplua – dainininkės ar laidų vedėjos –  artimesnis širdžiai, atlikėja teigė šių veiklų negalinti lyginti. Dainuodama pramogų pasaulio atstovė išgyvena vieno pobūdžio emocijas, o vesdama „Euroviziją“ visai kito: „Man sakydavo, kad aš turėčiau nebijoti kamerų, juk įpratusi būti scenoje. Tačiau pirmų laidų metu atrodydavo, kad mano visi organai atšoko. Niekas netikėjo, kad aš taip bijau. Mėgstu sau išsikelti aukštą kartelę ir jos siekti, tobulėti. Stebiu kitų televizijų vedėjus, stengiuosi mokytis iš jų. Žaviuosi A. Valinsku, jis man labai padeda. Taip pat patinka, kaip laidas veda aktorė Inga Jankauskaitė, ji žavi paprastumu, moteriškumu, turi, ką pasakyti. Inga nesimaivo, nepučia lūpų, gali iš tiesų save vadinti laidų vedėja.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (173)