„The Roop“ lyderis Vaidotas Valiukevičius socialiniame tinkle „Facebook“ pasidžiaugė, jog liepos 6-oji jam buvo ypatinga diena.

„Vakar turėjau tikrai ypatingą dieną. Pirmiausia, Garbės sargybos kuopa pristatė savo naują parodomąją programą pagal THE ROOP „On Fire” dainą, kurią įstabiai atliko Lietuvos kariuomenės orkestras iškilmėse prie Prezidentūros, stebint Lietuvos Prezidentams, politikams ir užsienio garbiems svečiams.

Vėliau, Kauno rajono meras Valerijus Makūnas apdovanojo mane už Lietuvos vardo garsinimą Europoje. Tai – maloniai netikėta. Esu kilęs iš šio krašto ir toks oficialus įvertinimas yra didelė garbė. Trečia, pagalvojau, kad būtų smagu, jeigu tėvai būtų buvę renginyje ir pasidžiaugę kartu. Taip ir nutiko – jie atvyko nieko man nesakę! Ir galiausiai, vakaro koncertas pritraukė jūrą žmonių ir jų šypsenų. Ačiū už šias visas dovanas”, – rašė Vaidotas.

Delfi primena, jog dėl koronaviruso teko atidėti ar atšaukti visus pavasarį turėjusius vykti didžiuosius renginius, įskaitant ir daugelio pamėgtą „Eurovizijos“ dainų konkursą: jis nebuvo surengtas pirmą kartą nuo pat konkurso gimimo 1956-iais.

Tiesa, „Eurovizijos“ gerbėjai sulaukė ne vienos šio šou alternatyvos. Viena jų – specialus eurovizinis koncertas Vokietijoje, kuriame dalyvavo ir „The Roop“. Nors šis šou tebuvo paguodos renginys „Eurovizijos“ gerbėjams, čia pasirodę „The Roop“ pelnė žiūrovų simpatijas ir sulaukė išskirtinio dėmesio – Lietuvos atstovai laimėjo.

„Buvo didžiulė garbė ir malonumas iškelti Lietuvos vėliavą Vokietijos kultūros lopšyje – Hamburgo Elbės Filharmonijoje! Mes tapome Vokietijos „Eurovizijos“ nugalėtojais! Labai geras jausmas! Ačiū visiems balsavusiems! Ačiū, Lietuva! Ačiū, Vokietija!“ – iškart po malonaus įvertinimo skelbė „The Roop“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)