Ketvirtadienį socialiniuose tinkluose E. Ostapenko mama Liubov kreipėsi į visus tuos, kurie turėjo bent kokį santykį su jos sūnumi. Moteris savo komentare ypatingą dieną neprašė nei švęsti, nei per daug liūdėti – tiesiog bent sekundei atsiminti Eugenijų.

„Mieli draugai, pažįstami, gerbėjai. Šiandien, lapkričio 24-ąją dieną, – mano sūnaus ir talentingo dainininko gimtadienis.

Jo metai sustojo amžinai, tai šiandien neskaičiuosime, kiek jam sukaktų. Šios dienos mes nešvenčiame šventėje, bet ir neverkiame gedule. Tiesiog prisiminkime jį ir jo kūrybą, paklausykime dainų.

Eugenijus Ostapenko gyvena mūsų širdyse ir prisiminimuose. Ilsėkis pas angelus, brangus sūnau“, – jautriai rašė mama.

Artėjant Visų šventųjų dienai ir Vėlinėms, Liubov Ostapenko atskleidė, kad atlikėjo kapą papuošė išskirtinis paminklas. Savo komentaru tuomet ji sutiko pasidalinti ir su Delfi.

Unikalus Eugenijaus Ostapenko paminklas

„Artėja Vėlinės. Šiomis dienomis mes prisimename savo išėjusius į amžinąjį poilsį brangius mums žmones. Norėčiau ir aš pasidalinti naujiena. Mano sūnui Eugenijui Ostapenko jau baigia unikalų paminklą, kuris buvo darytas drauge kelių meistrų.

Norit pagerbti jo atminimą, galite ateiti prie jo kapo, kuris yra Lėbartų kapinėse, tiksli viena yra paaiškinta jo puslapyje, nufilmuotas video, kaip nueiti.

Linkiu ir jūsų artimiesiems, kurie išėjo pas angelus, amžinos ramybės“, – jautriai skelbė L. Ostapenko.

Šių metų balandžio 14-ąją buvo paminėtos pirmosios E. Ostapenko mirties metinės. Mama ir tuomet dalijosi trumpa žinute sūnaus atminimui.

„Sveiki, draugai, šiandien lygiai metai, kai netekome mylimo sūnaus, brolio ir talentingo dainininko Eugenijus Ostapenko. Be galo skaudu prarasti artimą žmogų. Taigi mielieji gerbėjai, draugai ir pažįstami, uždegsime žvakutę jo atminimui, o jo balsas ir dainos dar ilgai gyvens mūsų širdyse“, – tuomet brūkštelėjo moteris.

Mintimis apie sūnų mama gyveno ir prieš metus, taip pat jo gimimo dienos proga, lapkričio 24-ąją. Tąkart dainininkas būtų minėjęs jubiliejų – 45-ąją savo sukaktį, tačiau, deja, jos nesulaukė. Žinomas estrados atlikėjas, turėjęs ne vieną rimtą sveikatos sutrikimą, mirė 2021-ųjų metų balandį nuo širdies nepakankamumo.

„Mieli Eugenijaus gerbėjai ir draugai, šiandien, lapkričio 24 dieną, Eugenijui būtų suėję 45 metai. Mūsų šeimai tai didelė netektis. Liūdime, atsimename, mylime“, – rašė L. Ostapenko.

Tiek naujasis, tiek ankstesni įrašai palietė ne vieną – žmonės, pripažinę, kad laikas bėga greitai, šeimai ir artimiesiems skyrė užuojautą, o mirusiajam linkėjo ramybės.

Delfi primena, kad amžinojo poilsio atlikėjas atgulė Lėbartuose – kaimelyje, esančiame Klaipėdos rajone.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją