Socialiniuose tinkluose sūnaus gedinti mama Liubov Ostapenko pasidalijo jautriu įrašu, kurį papildė ir originalaus paminklo, skirto dainininko atminimui, nuotrauka. Savo žinute ji sutiko pasidalinti ir su Delfi.

„Sveiki, mielieji draugai, gerbėjai, pažįstami. Artėja Vėlinės. Šiomis dienomis mes prisimename savo išėjusius į amžinąjį poilsį brangius mums žmones. Norėčiau ir aš pasidalinti naujiena. Mano sūnui Eugenijui Ostapenko jau baigia unikalų paminklą, kuris buvo darytas drauge kelių meistrų.

Norit pagerbti jo atminimą, galite ateiti prie jo kapo, kuris yra Lėbartų kapinėse, tiksli viena yra paaiškinta jo puslapyje, nufilmuotas video, kaip nueiti.

Linkiu ir jūsų artimiesiems, kurie išėjo pas angelus, amžinos ramybės“, – jautriai skelbė L. Ostapenko.

Unikalus Eugenijaus Ostapenko paminklas

Trumpa žinute sūnaus garbei mama dalijosi ir jo mirties metinių proga.

„Sveiki, draugai, šiandien lygiai metai, kai netekome mylimo sūnaus, brolio ir talentingo dainininko Eugenijus Ostapenko. Be galo skaudu prarasti artimą žmogų. Taigi mielieji gerbėjai, draugai ir pažįstami, uždegsime žvakutę jo atminimui, o jo balsas ir dainos dar ilgai gyvens mūsų širdyse“, – tuomet brūkštelėjo moteris.

Mintimis apie sūnų mama gyveno ir jo gimimo dienos proga, lapkričio 24-ąją. Tądien dainininkas būtų minėjęs 45-ąją savo sukaktį, tačiau, deja, jos nesulaukė. Žinomas estrados atlikėjas, turėjęs ne vieną rimtą sveikatos sutrikimą, mirė 2021-ųjų metų balandį nuo širdies nepakankamumo.

„Mieli Eugenijaus gerbėjai ir draugai, šiandien, lapkričio 24 dieną, Eugenijui būtų suėję 45 metai. Mūsų šeimai tai didelė netektis. Liūdime, atsimename, mylime“, – rašė L. Ostapenko.

Tiek naujasis, tiek ankstesni įrašai palietė ne vieną – žmonės, pripažinę, kad laikas bėga greitai, šeimai ir artimiesiems skyrė užuojautą, o mirusiajam linkėjo ramybės.

Delfi primena, kad amžinojo poilsio atlikėjas atgulė Lėbartuose – kaimelyje, esančiame Klaipėdos rajone.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją