Merginų grupė pristato ne tik naują dainą, bet ir dar nematytą įvaizdį, prie kurio prisidėjo dizainerė Agnė Biskytė.

„Su „Kitokiomis“ dirbti buvo labai malonu. Tai jau antras mūsų bendras darbas. Tiek pirmasis, tiek šis yra unikalūs tuo, jog kiekvienas modelis turi savo istoriją, charakterį. Rudenį merginos sekė antikos pėdomis ir įkūnijo deives, o savojo antrojo gimtadienio proga pavirs žvaigždėmis“, – kalbėjo dizainerė.

Lietuvos etnokosmologijos muziejaus darbuotojai, kurie kiekvieną giedrą naktį dirba prie teleskopų ir stebi žvaigždes, teigia, kad kiekvienai grupės nariai, pagal charakterį bei įvaizdį galima būtų priskirti naktinio dangaus šviesulio vardą.

Greta tapo Gemma – tarsi „paslėptas deimantas“ Gemma lotynų kalba reiškia brangakmenis, o brangieji akmenys mums visada asocijuosis su grožiu. Dėl jų žmonės padaro ir beprotiškiausius, ir drąsiausius poelgius, jie žavi, vilioja ir puošia. Gretos tamsūs plaukai, kaip naktis, akys spindi kaip deimantai. Ji mėgsta grožį ir akcentuoja išvaizdą – juk reikia įdėti daug darbo kol iš rasto brangakmenio nušlifuojamas spindintis deimantas.

Oksana lyg Kometa. Jų pasirodymai danguje reti, bet labai įspūdingi. Žmonės jų ir bijojo, ir jomis žavėjosi. Jos yra gražios, greitos ir kartu labai pavojingos, nes kometos pataikymas į Žemę turėtų katastrofinius padarinius arba net reikštų pasaulio pabaigą. Tačiau būtent jos pažeria kosmose mažų dulkyčių, kurios keliaujant mūsų planetai įlekia į atmosferą, užsidega. Mes jas vadiname krentančiomis žvaigždėmis.

Indrė – Venera, kuri seksualiai žėri ir vilioja Ši planeta naktiniame danguje šviečia tarsi žvaigždė, tačiau būna pati ryškiausia iš visų. Visiems ji patinka, daugelis ja grožisi. Venera naktiniame danguje traukia ne vieno akį. Indrė romantikė – juk Venera meilės deivės planeta, o kokia meilė be romantikos. Ir karinga – pamėgintų koks netikėlis po Veneros debesimis atsidurti...

Renata – Saulytė. Kukliausia grupėje, kaip ir Saulė žvaigždžių klasifikacijoje priklauso geltonųjų nykštukių grupei. Tačiau nepaisant to, mūsų žvaigždėje galėtų tilpti milijonas tokių rutuliukų kaip mūsų Žemė. Saulės spinduliai, vaizduojami kaip kasos, Renata, irgi jomis dažnai puošiasi. Ji kuria dainas – Saulė irgi „groja“, skleidžia radijo bangas... Ji turi karštą širdį – apie 15 milijonų karščio, neperkaitina ir neatvėsina, kaip ir Renata elgiasi labai protingai ir paslaptingai.

Neatsitiktinai grupės jubiliejinė fotosesija vyko Lietuvos etnokosmologijos muziejuje. Visą žvaigždžių idėją supakavo profesionali fotomenininkė Viktorija Kuhlins ir žvaigždžių stilistas Robertas Danilevičius.

Naujoji daina:

Merginos intensyviai dirba ir ruošiasi jau penktadienį prasidėsiančiam gimtadienio koncertiniam turui, kurio finalinis vakarėlis įvyks kovo 22 d. Vilniuje kokteilių bare „Lotus“. Čia susirinks visas žvaigždynas. Taigi merginos ragina pasipuošti Madonos šukuosena, ar tiesiog žėrinčia šypsena ir skubėti į geriausią vakarėlį
sostinėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)