„Iš tiesų televizorių žiūriu retai, nes labai daug dirbu, turiu daug visuomeninių pareigų, sportuoju. Sėdėjimas prie televizoriaus niekada nebuvo man artimas dalykas. Niekada nežiūriu to, kas neturi jokio turinio“, – pasakojo L. Janušonytė.

Žinoma moteris jau seniai neabejinga įvairioms sporto laidoms ir kanalams. Esą sporte sudėtinga ką nors surežisuoti, todėl L. Janušonytei ši sritis ir įdomi.

„Žiūriu daug sporto laidų, nes tai tiesiogiai susiję su mano profesija. Privalau domėtis“, – kalbėjo ji.

Žurnalistė prisiminė sekmadienį ketinusi socialiniame tinklalapyje „Facebook“ parašyti žinutę draugei ir pamačiusi ten vadybininko, bankininko ir sporto veikėjo Liutauro Varanavičiaus komentarą apie vieną tiesiogiai transliuotą renginį.

„Iš tiesų manau, kad laidų, kurios mus nervina, nereikia žiūrėti. Suprantu, kad yra visokių skonių, įvairių žmonių, bet kam žiūrėti renginį ir nervintis? Geriau perjungti kanalą arba tiesiog išjungti televizorių. Žiūriu tik tai, kas mano protui ir dvasiai duoda peno, lėkštos ir be turinio laidos man nepriimtinos“, - kalbėjo pašnekovė ir pridūrė, jog menkavertes laidas mieliau iškeičia į sportą ar knygų skaitymą.

L. Janušonytė tiems, kuriuos daugelis TV laidų pastaruoju metu erzina, pasiūlė pasidomėti knygomis įvairiuose knygynuose ir prekybos centruose. Esą šiuo metu taikomos nuolaidos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją