E. Pilvinytė socialiniuose tinkluose pasidalino šiltos fotosesijos kadrais. Nuotraukose matyti bene dailiausia namų puošmena – šventiškai papuošta Kalėdų eglutė.

Šalia išdabintos žaliaskarės fotografijose pozavo ne tik jaukiai pasipuošusi Erdvilė, bet ir jos bei verslininko Andriaus Šedžiaus dukra Adelė. Mažylė nuotraukoje užfiksuota mamos glėbyje ir smagiai mojuojanti į objektyvą.

Erdvilė Pilvinytė

Praėjusį mėnesį E. Pilvinytės dukrai suėjo vieneri.

Delfi primena, kad mažoji Adelė pasaulį išvydo 2020 m. lapkričio 18-ąją. Šis vaikelis E. Pilvinytei yra pirmasis, o A. Šedžiui tai – jau penktoji jo atžala. Iš ankstesnių santykių vyras turi du sūnus ir dvi dukteris.

Šių metų vasarą Erdvilė pasidalino savo mintimis apie motinystę. Interviu metu ji neslėpė, kad dukra pakeitė ne tik gyvenimą, bet ir jos asmenybę.

„Motinystė mane pakeitė iš esmės – tapau švelnesnė, kantresnė ir daug jautresnė. Dar ir dabar, žvelgdama į kitų kūdikių nuotraukas, negaliu apsieiti be emocijų, – pasakojo ji. – Ir apskritai manau, kad motinystė atveria mūsų sielą, tampame tikresni, nereikia slėptis po savo susikurtais šydais, tiesiog tampame tikresni ir atviresni, nes su savo vaiku nori būti tikras, o tai priverčia atsiverti ir „apsinuoginti“ aplinkai.“

Erdvilė Pilvinytė

Erdvilė nė kiek nesigaili pasirinkusi ankstyvos motinystės kelią, priešingai – ateityje ji save mielai matytų ir dar gausesnėje šeimoje.

„Savo pasirinkimu džiaugiuosi, didžiuojuosi, kad esu jauna mama, jog turiu nuostabią dukterį, su Adele atradau motinystės džiaugsmą, todėl tikrai norėčiau dar bent poros vaikų, tarp kurių nebūtų didelio amžiaus skirtumo, kad galėtų augti kartu ir turėtų stiprų tarpusavio ryšį. Tačiau gyvenimas nenuspėjamas ir nežinome, ką jis mums paruošęs ateityje. Mano ateities planuose – užbaigti mokslus, įsitraukti į darbo rinką, tapti perspektyvia darbuotoja ir, žinoma, mylinčia, mylima mama bei gyvenimo drauge“, – kiek anksčiau atviravo E. Pilvinytė.

Erdvilė Pilvinytė

Augant vaikui tėvai jame po truputį įžvelgia ryškesnius charakterio ar išvaizdos bruožus, šiuos jausmus išgyvena ir Erdvilės šeima.

„Adelė iš išvaizdos panaši į abu tėvus, susirinko mūsų išorės bruožus imtinai. Vieniems ji – visiškas Andrius, kiti įžvelgia mane, tačiau manau, kad ji yra savita ir unikali, tikiuosi, jog susirinko gražiausius mūsų bruožus. Man asmeniškai, manau, kaip ir kiekvienai mamai, ji yra pati gražiausia ir žaviausia mergaitė pasaulyje. Dėl charakterio savybių dar anksti spręsti, nes mes dar vis augame ir keičiamės, bet jau pastebiu žemaitišką užsispyrimą, tikiuosi, kad taip ir išliks. O šiaip ji yra aktyvi, žaisminga ir meili mergaitė, žinau ir tikiuosi, kad charakterio savybes mes išugdysime ir išpuoselėsime, jog būtų stipri asmenybė, pasitikinti savimi, protinga ir, svarbiausia, darbšti, užsispyrusi siektų savo svajonių“, – švelniai apie savo dukrą pasakojo mama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)