Vestuvės, turėjusios įvykti liepos mėnesį, dėl E.Daktaro sulaikymo perkeltos į rugpjūtį. Jo motina Romutė Daktarienė garantavo, kad močiute artimiausiu metu ji netaps. Tai jungtuvės iš meilės, ne iš reikalo. Vienmečiai Enrikas ir Indrė Kristinavičiūtė draugauja nuo mokyklos šimtadienio. R.Daktarienė prisimena, jog Enrikas ilgai ir atkakliai siekė išdidžios merginos rankos.

Pora trejus metus kartu gyvena pas močiutę Jadvygą Daktarienę Vilijampolėje. R.Daktarienė puikiai sutaria su būsima marčia - jos lyg draugės. Indrės tėvai, anot R.Daktarienės, darbininkai: mama dirba kavinėje šefe, tėtis automobilių versle.

Jungtuvės vyks Raudondvario bažnyčioje, kur buvo krikštijama jauniausia šeimos atžala. Tarybos nario, Kauno technologijos universiteto Elektrotechnikos studento motina pastaruoju metu aktyviai renkasi puotos organizatorius. Jos pageidavimu bažnyčia bus išpuošta gėlėmis. Jaunuosius į Kauno rotušę turėtų atvežti prabangūs limuzinai.

Pasak R.Daktarienės, puotoje turėtų dalyvauti 60-70 svečių. Jaunosios puokštę kurs nuolat rekordų siekianti gėlių firma "Floros simfonija". Jos savininkas Henrikas Tautkus atsisakė komentuoti jaunamartės puokštę. Anot jo, tai slapta, nes puokštė bus ypatinga - su Swarovski krištolais. Indrės suknia bus šampano spalvos.

Metrikacijos darbuotojai sakė, jog informacija apie jungtuves neskelbiama - tai jų teisė. "O jau manėme, kad vestuvės praeis tyliai ir ramiai", - apgailestavo R.Daktarienė dėl informacijos nutekėjimo.

Manoma, kad Daktarai su svita apsilankys Kauno botanikos sode, kur paprastai po ceremonijų užsuka dauguma jaunavedžių. Namuose jaunasis turėtų būti pusę aštuonių vakare.