E. Montvido nuomone, jo kūno tobulinimo tema žiniasklaidoje per daug eskaluojama. Esą žinomas atlikėjas šia tema neturi daugiau ko pasakoti. Paklaustas, kokias emocijas kelia montažas, kur jo kojos, rankos ir galva prilipdyti prie R. Valeikio torso, vyras tvirtino į detales gilintis nenorįs. Neva tai – fotografų darbo niuansai.

„Fotosesijos rezultatas man emocijų nesukelia. Nesigėdiju savo kūno, nes nesu apdribęs. Skandalo čia neįžvelgiu“, – kalbėjo jis.

Pats R. Valeikis DELFI sakė, jog fotosesijos metu jautėsi tarsi įrankis. Vyras, prieš sėsdamas į elektros kėdę, nežinojo, prie kurio žinomo žmogaus veido bus lipdomas jo kūnas.

Rimas Valeikis
„Pečiai, krūtinė ir pilvo presas priklauso man. Bicepsai yra ne mano – Montvido“, – atskleidė R. Valeikis ir prisiminė, jog jo žmona Agnė sulaukė garsios režisierės Dalios Ibelhauptaitės prašymo pakoreguoti E. Montvido nuotrauką.

„Agnė mane pasisodino, apšvietė, nufotografavo, vėliau iškirpo ir suspaudė pečius bei uždėjo Montvidą“, – apie fotografų darbo subtilybes pasakojo R. Valeikis.

Pasiteiravus, kaip vertina savo bei E. Montvido kūnų dalių montažą, Rimas juokavo, jog operos solisto veidas prie jo kūno tinka labiau nei jo tikrasis veidas. Esą E. Montvido žvilgsnis – orus, todėl ir nuotrauka atrodo gražiai.

E. Montvidas ir R. Valeikis elektros kėdėje fotografavosi rugsėjo pradžioje vyksiančio bendro bohemiečių ir „Silence“ projekto – elektroninės operos fantazijos „XYZ“ reklamai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją