- Erica, tu ir mada: kokia jūsų pažinties istorija?

Kiek pamenu, susidomėjau mada tada, kai pradėjau klausytis roko muzikos ir atradau baikeriškus odinius švarkelius. Tada buvau kokių 10-ies. Ėmiau pildyti savo lentynas kišenpinigių sąskaita iš vintažinių Dublino lobynų.

Pirmasis rimtas pirkinys buvo purpuriniai „Levi’s”, tada buvau 11-o. Jaučiausi tokia „kieta”! Nesibodėdavau perdažyti ar persiūti savo rūbų ar tėčio marškinių, dažniausiai be leidimo. Dėvėdavau juos su tamprėmis ir beprotiško aukščio platformomis. Man muzika ir rūbai iki šiol – neatsiejama.

- Drabužių derinys, kurį pastaruoju metu vilki dažniausiai?

Ką dėviu priklauso nuo to, ką darau. Dabar scenos menu studijos paprastai pareikalauja laisvų ir patogių džemperių bei sportinių kelnių. Ant scenos su „The Ball & Chain” projektu su Jurgiu dėvim 40-ųjų, 50-ųjų retro stilių, kuris dabar pasaulyje ypač ant bangos. Gerai pataikėm! Maišau naują su senove, dizainerių rūbus su vintažu. Dievinu sukneles. Sukneles ir batus – turiu tikrą priklausomybę...

- Kai nori pasislėpti nuo žvilgsnių, velkiesi...?

O, šitai man puikiai sekasi. Platus paltukas, galva palenkta žemyn, kepurė ar be jos – ir pirmyn!

- Mados simbolis, kuris įkvepia?

Seni fotoalbumai.

- Mados etapas, žavintis labiausiai?

Dabar – būtent retro stilius. Manau, kad turiu tikrų tikriausią meilės romaną su šia era jau daugiau nei metus.

- Kas tave rengia?

Scenai ir pasirodymams dabar mane rengia jaunas dizaineris Robertas Kalinkinas. Gerbiu tai, kad jis turi daug gabumų – ne tik kaip dizaineris, bet ir scenografas dekoratorius ir stilistas. Ir dar, kad dirba tikrai daug.

Nors praeityje bendradarbiavau su daugeliu Lietuvos dizainerių, iki šiol niekada neturėjau stilisto. Jam tik 24-eri, tačiau mano manymu tai geriausias jaunasis dizaineris Baltijos šalyse.

- Koks jo sukurtas rūbas tau mieliausias?

Turiu keletą fantastiškų Roberto suknelių ir nekantrauju sulaukti savo žieminio palto iš naujos kolekcijos – jis bus dieviškas!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją