„Meluočiau, jeigu sakyčiau, kad nejaučiu nerimo ar ši situacija yra labai maloni, tačiau tikiu, kad rytojus ateis ir praeis, o gyvenimas tęsis toliau ir niekas nepasikeis. Be kita ko, tai nėra paskutinė instancija, tad jeigu nuosprendis bus blogiausias, visada galiu kreiptis kitur“, - ramiai kalbėjo E. Jackaitė.

Pasiteiravus, ar mylimojo išdavystė bei susidariusi visa ši situacija nepalaužė jos ryžto gyvenime, Eglė buvo atvira.

„Tai, kas buvo baisiausia, buvo prieš trejus metus. Man nieko gyvenime nėra svarbiau už šeimą ir kai tie šeimos pamatai tuo metu buvo sujudinti, tuomet jaučiau didelį liūdesį ir rūpestį, tačiau ne dėl savęs, o dėl mažojo vaikelio. Tačiau dabar jaučiuosi tvirta ir į gyvenimą žvelgiu optimistiškai“, - atviravo E. Jackaitė.

Daugiau nei dvejus metus varstanti teismų slenksčius Eglė teigė, kad visų svarbiausia gyvenime būti sąžiningu prieš save ir kitus, nelinkėti niekam blogo ir neišsižadėti savo gyvenimo, net jei jį aplanko negandos.

„Visko gyvenime turi būti – ir gero, ir blogo. Aš tai priimu ir nieko neišsižadu, nes tai yra mano gyvenimas“, - tvirtino aktorė.

Pokalbio metu dviejų vaikų mama pripažino, jog ji džiaugiasi, kad tiek jos vaikai, tiek ir ji pati yra sveiki, o visa kita, anot Eglės, ji išgyvens.

„Man baisiau būtų, jei man ar mano artimiesiems sustreikuotų sveikata, o šis mano gyvenimo etapas - ne pasaulio pabaiga“, - didžiausia baime pasidalino Eglė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją