„Gimstame nuogi ir išeiname nuogi – nei gražiausių drabužių, nei papuošalų į amžinybę nenusinešime, tad nemėgti ar gėdytis savo sielos buveinės – tokios, kokią sukūrė Dievas, būtų paprasčiausia šventvagystė“, – duodama interviu „Laimai“ apie savo kūną kalbėjo E. Jackaitė bei patikslino su šia tiesa gyvenanti jau seniai ir esanti įsitikinusi, kad liberalioje šeimoje nuogas kūnas negali būti nei tabu, nei fetišo objektas.

Brendimo laikotarpiu garsi TV projektų dalyvė ir aktorė neretai susierzindavo, mat jautėsi esanti trapi lolitiška paauglė. Esą kitos bendraamžės jai atrodė it madonos. Neva todėl žinomai aktorei tuomet kiekvienas ūgtelėjusios krūtinės centimetras ir išraiškingesnis klubo linkis teikdavo pasitenkinimą ir pasitikėjimą savimi.

Eglė interviu atskleidė save laikanti dailia moterimi ir neslėpė tokia pasijutusi tik prieš 15 metų, kai pagimdė savo pirmagimį Jokūbą.
 
Eglės Jackaitės nuotrauka žurnale „Laima“

„Ir tokia iki šiol jaučiuosi. Būtent – daili! Ne graži, o daili. O tai reikštų – neapsileidusi ir neapkiautusi“, – „Laimai“ pasakojo E. Jackaitė.

Esą tik tokia moteris yra pastebima, neva tik su tokia yra malonu bendrauti. Moteris džiaugiasi Dievo dovana – puikiais genais. Pasak aktorės, jai nereikia dėti daug pastangų norint nesubobėti. Masažas, drėkinamieji kūno kremai, manikiūras, pedikiūras, tvarkinga mityba – šių dalykų TV projektų dalyvei pakanka, kad jaustųsi daili.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)