Pasak laikraščio, tuoktuvėms bus pasitelkti kupranugariai ir drambliai, o pora "santuokos įžadus duos ant specialiai sukonstruotos gėlių platformos".

Rūmuose įsikūrusio viešbučio vadovas tvirtino, kad būsimoji E.Hurley anyta, tekstilės verslu užsiimanti milijonierė Gunar Nayar pasiliko gyventi prezidentiniuose Devi Garho apartamentuose, kad galėtų prižiūrėti pasiruošimo darbus.

"Viskas yra laikoma paslaptyje. Personalui buvo duoti nurodymai, ir kitą savaitę mūsų laukia virtinė susitikimų", - sakė jis.

"Arunas Nayaras praėjusių metų lapkričio 4-ąją pasipiršo Liz šiuose rūmuose ir nuo tada jie čia nori susituokti", - pridūrė viešbučio atstovas.

Kitas viešbučio vadovų patvirtino, kad E.Hurley planuoja iš Londono atsivežti tris žymius virėjus, kurie ruo6 maistą vestuvių puotai.

Tačiau ambicingiems E.Hurley planams jau iškilo kliūčių - Indijos vyriausybės pareigūnai atsisakė išduoti leidimą sraigtasparnių flotilei, kuri atskraidintų svečius į ceremoniją iš vietos oro uosto.

Pasak pranešimų, tokie svečiai kaip seras Eltonas Johnas, Victoria ir Davidas Beckhamai bei buvęs E.Hurley gyvenimo draugas Hugh Grantas apsistos netoliese esančiame viešbutyje "Lake Palace", kuriame buvo filmuojama Džeimso Bondo juosta "Aštuonkojukė" (Octopussy).

Vidaus šaltiniai nurodo, kad dar vienerias, tik mažesnes šeimynines vestuves E.Hurley planuoja surengti Anglijos Glosteršyro grafystės viešbutyje "Barnsley".

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją