Net DELFI laidos „Nepatogūs klausimai“ vedėjas Rolandas Mackevičius atkreipė dėmesį, kad Karolina turi itin supratingą vaikiną, kuris žino, kaip pagauti puikų kadrą. O akį traukiančių nuotraukų žinomas reperis savo mylimajai įamžino išties nemažai.

Socialiniuose tinkluose tūkstantinei sekėjų armijai Karolina leido pasigrožėti savo egzotiškomis atostogomis. Akimirkomis iš šios kelionės mergina dalijosi ir jau grįžus į Lietuvą.

Fotografijose Karolina įamžino baltą smėlį, žydrą vandenį, palmes, meksikietišką maistą. Tačiau daugiausiai dėmesio mergina sulaukdavo po to, kai pasidalindavo savo pavydėtinos figūros nuotraukomis – šią kelionę mergina įsidėjo bent penkis skirtingus maudymosi kostiumėlius.

„Jaučiuosi palaiminta... Būdama tokia jauna, turėdama galimybę keliauti ir patirti tokias vietas, kaip ši. Tai neatrodo tikra. Tiesiog negaliu apibūdinti laimės, kurią jaučiu, kuri yra apėmusi mane. Tai tarsi sapnas“, – po viena nuotrauka komentare prisipažino influencerė.

Kelionės Meksikoje metu Karolina ir Remigijus atšventė savo vienerių metų draugystės sukaktį. Planuodami atostogas pora nusprendė jas praleisti skirtinguose viešbučiuose – vienas iš jų buvo ant Karibų jūros kranto Tulumo uostamiestyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (381)