Pasidalijusi sužadėtuvių žiedo nuotrauka ir jautriu įrašu. Šiuo metu pora mėgaujasi egzotiškoje kelionėje, o sužadėtuvės įvyko Birmoje, kuri yra didžiausia valstybė žemyninėje Pietryčių Azijoje.

„<...> Žiedas sutviska saulės spinduliuose ir patogiai įsitaiso ant mano piršto.

Tokios progos žiedo istorija siekia senovės egiptiečių laikus. Pastarieji manė, kad pirštas, ant kurio privaloma mūvėti žiedą, turi veną, tiesiogiai vedančią į širdį. Tuo metu viskas ką girdėjau ir buvo mano širdis.

Ryškus saulėtekis, nauja diena- naujo gyvenimo pradžia.

Jam pakvietus leistis keliems mėnesiems kartu po Aziją, net nedvejojau. Su juo kartu nerčiau bet kur. Žinojau jau nuo pat pradžių, jog ši kelionė bus ypatinga <...>“, – rašė ji.

DELFI primena, kad apie savo santykius Solveida ir Mantas oficialiai prabilo dar šių metų pradžioje, nors gandai, kad jiedu susitikinėja, jau kuris laikas sklandė šou pasaulio užkulisiuose.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)