Pasveikinti mažąja boružėle virtusios mergytės į Kauno centre įsikūrusį vaikų kambarį „Linksmas lagaminas“ „suskrido“ apie pusšimtis drugelių, bitučių, musių ir kitų pievų gyventojų. Tiems, kurie namuose pamiršo šventinę atributiką, ūselius bei sparnelius buvo galima pasiskolinti arba pasigaminti bežaidžiant nuotaikingus žaidimus.

„Draugai tikrai nustebino. Visi buvo pasiruošę ir pasipuošę. Esu jiems labai dėkinga, kad padėjo išpildyti gimtadienio sumanymą“, - sakė laiminga Vakarės mama.

Eglė pabrėžė – jai buvo svarbu, kad skanėstai žavėtų ne tik grožiu, bet nenusileistų gamyboje naudojamų ingredientų kokybe.

Jauna mama pasakojo – pirmieji dukrelės gyvenimo metai prabėgo lyg akimirka. Nors iš tiesų per tą laiką įvyko daugybė stebuklų.

„Prieš metus ji dar buvo pilvelyje, o dabar jau mėgina pati eiti, moka parodyti, kur yra nosis, pasakyti „ačiū“, turi tris dantukus ir tiek pat jų yra pakeliui“, - pasakojo Eglė.

Ji tvirtino negalinti atsidžiaugti dukrele – Vakarė yra linksmas, nekaprizingas, mielas žmogutis. Net kai jai kalėsi pirmieji dantukai, mergytė viską puikiai ištvėrė – tėveliams tik kiek ilgiau prieš miegą reikėjo pasėdėti prie jos lovelės ir nuraminti.

„Ji užmiega gerdama mėgstamą pienuką ir klausydamasi žaislinio meškiuko grojamos muzikos“, - sakė Eglė.

Vakarė puikiai jaučia muziką, linguoja į taktą ir pati niūniuoja daineles.

„Maniau, kad dukros šokti neskatinsiu, bet, pagal tai, ką matau, gali tekti ugdyti šokančią dainininkę“, - šmaikštavo pašnekovė.

Eglė šypsosi – jos ir Justino pirmagimė yra tikra gerietė.

„Žinoma, visko būna. Kol kas dar nesu miegojusi ilgiau nei 5 valandas. Be to, negali žinoti – gal tai tyla prieš audrą ir „atsiimsime“ su kaupu paauglystėje?“ - svarstė vienerių Vakarės mama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)