Po šios sėkmės Eglę pradėjo kviesti į TV projektus, ji tapo TV3 projekto ,,Chorų karai“ Vilniaus miesto generole, Tarptautiniuose konkursuose užimdavo prizines vietas.

Pastaruoju metu nematome dainininkės Eglės Jurgaitytės nei renginiuose, nei televiziniuose projektuose. Pasirodo, šiuo metu ji vieši Italijoje, Livinijo kurorte, kuriame slidinėja su savo šeima.

Koncertuoja ne tik Lietuvoje

,,Žmonės pradingsta galbūt tik pasakose, na, o aš gyvenu realiame gyvenime ir tikrai nesu niekur pradingusi. Kalbant apie televiziją, manau, viskam yra savas laikas,“ - sakė E. Jurgaitytė.

Iki šiol Eglė daug koncertuoja Lietuvoje, taip pat surengė pasirodymus Niujorko, Londono lietuvių bendruomenėms. Jaunoji atlikėja džiaugiasi, kad į koncertus susirenka jau paaugę gerbėjai, tačiau su malonumu prisimena vaikystę, kai koncertų salės lūždavo nuo panašaus amžiaus fanų.

,,Tai tikrai įsimintinas laikotarpis. Vis dar prisimenu savo pirmojo turo po Lietuvą koncertus, kai labai jaudindavausi, bet žiūrovai labai šiltai mane sutikdavo. Atsirado mano pirmieji fanai, dar ir dabar turiu įvairias jų dovanotas dovanėles. Tikrai mielai nustebindavo, kai mieste prieidavo kokia mergaitė ir paprašydavo autografo ar nusifotografuoti, tai man kėlė didelę šypseną bei skatino tobulėti, toliau dainuoti ir koncertuoti“, – prisiminimais dalijosi Eglė Jurgaitytė.

Koncertai jai primena ir pačius įvairiausius jų metu patirtus nuotykius. Buvo, kad pamiršdavo kruopščiai prie aprangos derintus batelius ar dainų žodžius: ,,Vienoje miestelio šventėje vidury dainos dingo šviesa. Reikėjo tamsoje surasti kelią, kad galėčiau nulipti nuo scenos. Laimei, atsiradus šviesai, galėjau toliau tęsti koncertą. Prisimenu šį įvykį kaip linksmiausią nuotykį, nesvarbu, kad tuo metu buvo nejauku“, – pasakoja jaunoji atlikėja.

Eglė neria į mados pasaulį

Jaunoji dainininkė neslepia, kad ją nuo pat mažens domino laidos apie madą. Tuomet ji pati namuose rengdavo madų šou, bandė įsijausti į modelio vaidmenį. Prieš kelerius metus ,,Catwalk“ vadovė Danutė Elzbergienė žinomą paauglę pakvietė į savo modelių mokyklą. Eglė dalyvavo įvairiuose mados renginiuose, susipažino su mados pasauliu, todėl motyvacija lipti ant podiumo dar labiau augo. Neseniai ji pasirašė sutartį su modelių agentūra „Reconnoitre Models".

,,Labai įdomi, bet tuo pačiu ir labai nelengva profesija. Visi pasirodymai, visos fotosesijos man labai patinka. Nors jos ir labai išvargina, tačiau visada po jų aš būnu pilna energijos ir labai laiminga. O kaip  įdomu laukti iš įvairiausių fotosesijų ar renginių nuotraukų ir save pamatyti visiškai kitokią! Jau teko demonstruoti Juozo Statkevičiaus, Roberto Kalinkino, Jolantos Talaikytės ir daugelio kitų dizainerių kolekcijas“, – pasakoja Eglė Jurgaitytė.

Tik kalnuose pasikrauna energijos

Šiuo metu mergina atostogauja Italijoje. Ji šią šalį pamilo tuomet, kai dalyvavo San Remo dainų konkurse . Tuomet automobiliu apkeliavo daugybę Italijos miestų bei miestelių, suprato, kad norėtų sugrįžti į šią šalį ne kartą.

Prieš metus E. Jurgaitytė lankėsi Romoje su savo prodiuseriu Raigardu Tautkumi, jo gyvenimo drauge Žaneta bei tėvais. ,,Italija, mano nuomone, yra tobula šalis. Dievinu itališką virtuvę, jos gamtos įvairovę, grožį, nuostabų klimatą, nuoširdžius žmones“, – teigia žinoma dainininkė.

Mergina slidinėti vyksta ne pirmą kartą ir yra užsikrėtusi kalnų liga. ,,Galiu prisipažinti, esu tikra ekstremalė. Nebijau didelio greičio, rizikos ir nuo vieno bei kito tramplino pašokinėti. Buvo nemažai įvairiausių nuotykių, kritimų, tačiau visada visi nuoširdžiai pasijuokę, lėkdavom toliau. Tai, ko gero, pats nuostabiausias būdas praleisti žiemos atostogas. Tik kalnuose gali viską užsimiršti ir pasikrauti energijos visiems metams“, – kalba Eglė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (179)