Pora į kelionę išvyko iš karto po asmeninių švenčių. Liveta savo 58-ąjį gimtadienį paminėjo rugsėjo 20-ąją, tuo tarpu Petras 66-ąjį gimtadienį atšventė vos viena diena vėliau – rugsėjo 21-ąją. Kaip tikino atlikėja, jiedu gimtadienį atšventė geriausių, laiko patikrintų bičiulių kompanijoje.

Garsi atlikėja socialiniuose tinkluose taip pat pasidalino atostogų akimirkomis.

„Atostogos Egipte, Sharm El Sheikhe pavyko 100%. Garantuotas oras – +34,+36 laipsniai šilumos, šiltas kaip arbata Raudonosios jūros vanduo, žavintis savo įvairiaspalve gyvūnija bei koralų rifais, tvarkingas ir ramus viešbutis tik suaugusiems.

Nors ir labai sunku buvo ištrūkti nuo visų darbų, bet pavyko! Mes jau namie, pasisėmę iš magiškojo Egito saulės energijos, jau pasirengę koncertams ir Jūsų šventiniams sveikinimams“, – pažymėjo L. Kazlauskienė.

„Delfi“ Liveta pasakojo, kad šių atostogų metu ne tik ilsėjosi, bet ir užsiėmė itin svarbia edukacine veikla – skleidė žinutę apie siaubingą Rusijos karą Ukrainoje.

„Egipte turėjau daug darbo. Tiesa, to nesitikėjau ir pati – ten buvo daug rusakalbių turistų, kurie labai garsiai reiškėsi, tyčiojosi iš karo Ukrainoje. Negalėjau susilaikyti, privalėjau šiuo klausimu pasisakyti, – tikino L. Kazlauskienė. – Manau, kad man pavyko neblogai. Kai vėliau susitikome kelias poras, moterys buvo apsiverkusios, jie tarpusavyje kalbėjosi, kad bijo grįžti atgal į Rusiją.“

Atlikėja rusų turistams pasakojo apie siaubingus įvykius, vykdomas žudynes, apie tai, kaip lietuviai ir vakariečiai mato šį karą. Žinoma moteris buvo išties nustebinta, nes dauguma šios šalies piliečių į tai žvelgia visiškai kitomis akimis

„Pasakiau, kad Putinas – jų mirties prezidentas, labiausiai nekenčiamas žmogus pasaulyje. Visam jaunimui, kurį jau baigia išžudyti, jis yra paruošęs po kelialapį į mirtį – tiesą sakant, po šių mano žodžių jiems kilo daug klausimų. Mes viską aiškinom, pasakojom, manau, kad tai buvo turiningiausias mano atostogų laikotarpis, – įsitikinusi pašnekovė. – Manau, kad dalis jų tikrai susivokė. Pasakojau jiems išties pačias baisiausias karo Ukrainoje istorijas – apie moterų ir vaikų prievartą, žudynes, didžiausias kapavietes. Moterys klausydamos tikrai verkė padėjusios galvas ant vyrų pečių.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės