Kelionė prasidėjo nuo nemalonių staigmenų – skrydis vėlavo penkias valandas, tad teko sėdėti oro uoste.

Atvykus į saulėtąjį Egiptą, gatves merkė lietus, o vietiniai žmonės pasakojo, kad pastarąjį kartą čia lijo lygiai prieš metus. Bet kitą dieną oras pasitaisė ir prasidėjo atostogų malonumai – pora smagiai maudėsi saulės spinduliuose, o vakare sumanė nulėkti pasilinksminti į Hurgados centrą.

Atvykus į vietą, taksi vairuotojas paprašė kelis kartus didesnės sumos, nei buvo sutarta, o kilus ginčui ėmė grasinti ir tvirtinti esąs kažkokios Egipto mafijos grupuotės narys. Vargais ne galais pavyko rasti kompromisą ir išnešti sveiką kailį, nors dar teko susidurti su taksi vairuotojų akiplėšiškumu ir grasinimais.

Dar vienas įdomus nuotykis, teko stebėti, kaip jūroje maudosi musulmonų moterys – su visais hidžabais ir čadromis.

Tačiau atlikėjas tikina, kad atostogos buvo puikios, pilnos nuotykių ir teigiamų emocijų. Kadangi Tomas yra akvariumų mylėtojas, nardymas kartu su žuvimis paliko atlikėjui neišdildomą įspūdį.

Tomas Pavilionis lankosi Egipte
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)