„Egipte buvau pirmą kartą, nes kažkaip nelabai traukia tos populiariausios vietos, tačiau ši kelionė buvo gimtadienio dovana nuo šeimos narių, – DELFI pasakojo Ruslanas. – Keliavau kartu su savo mažąja sese.“ Daininininkas atskleidė, kad jo ir sesers Viktorijos gimtadieniai skiriasi vos per kelias dienas, tad šia dvibuba dovana džiaugėsi dviese.

Tiesa, iš pirmo žvilgsnio kelionė buvo itin standartiška. Kryptis – lietuvių taip pamėgtas Egiptas, o ir viešbutyje buvo „viskas įskaičiuota“, tačiau, anot R. Kirilkino, jie nė dienos nepraleido veltui, tiesiog gulėdami prie baseino ir besimėgaudami įvairiu maistu.

Ruslanas pasakojo, kad atostogų metu turėjo galimybę įveikti net dvi savo baimes: vandens ir vairavimo. „Aš neturiu vairuotojo pažymėjimo, tačiau ten galėjau pavairuoti keturratį. Žinoma, šalia važiavo instruktorius, bet vis tiek buvo labai smagu, – šypsojosi atlikėjas. – Nors netrūko ir iššūkių: akis reikėjo slėpti po akiniais, nes visur maišėsi dulkių kamuoliai. Dulkių tikrai gerokai „prisivalgėme“, nepadėjo nei tie akiniai, nei skaros, bet įspūdžiai neįkainojami. Pamatėme ir tą neturtingąjį Egiptą, kur vienoje patalpoje žmonės ir gamina maistą, ir išsikasa duobes tam tikriems reikalams...“

Įveikęs vairavimo baimę Ruslanas ėmėsi kitos – vandens baimės. „Plaukėme ten, kur galima galėjo būti delfinų. Tos mūsų kelionės esmė ir buvo tokia – pasiplaukioti su delfinais. Nors skamba kiek neįtikėtinai – kaip tokioje milžiniškoje jūroje juos rasti? Tad tie žmonės, su kuriais keliavome, sakė, kad būna tokių dienų, kai visą deną praplaukioja ir jų neranda, – pasakojo R. Kirilkinas. – Vis dėl to mes nėrėme. Net kelis kartus. Nerealus jausmas, nors kelias sekundes tikrai jaučiau paniką. Mano sesė net buvo ištraukta su gelbėjimo virve iš vandens. Ji paprasčiausiai nesuvaldė savo jaudulio ir nesugebėjo sutvardyti kvėpavimo, kuris po vandeniu – visiškai kitoks.“

Atostogų metu Ruslanas neaplankė Kairo, nenusifotografavo ir prie žymiųjų piramidžių. „Net nebuvo noro ten keliauti. Nors nesakau, kad nenorėčiau jų pamatyti. Tiesiog ten buvome tik savaitę ir buvo labai gaila paaukoti dvi dienas kelionei iki piramidžių. Be to, ta kelionė irgi nebūtų buvusi maloni“, – tikino R. Kirilkinas. Anot jo, Egiptas yra kur kas daugiau nei piramidės, kaip ir Paryžius – daugiau nei Eifelio bokštas.

Rodos, kad kelionėje tikrai netrūko pirmų kartų: pirmas kartas Egipte, pirmas kartas atviroje jūroje nardant su delfinais, pasivažinėjimas keturračiu bei jodinėjimas ant kupranugario.

Daugiau įspūdžių iš Ruslano 33-iojo ir jo sesers 24-ojo gimtadienio kelionės – nuotraukų galerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)