Beveik pusšimtį svečių antradienio vakarą jis pakvietė į restoraną „Skonio slėnis“, kurio virtuvės šefai žinomo vyro gimtadieniui parengė specialų meniu. Gimtadienio svečiai vaišinti krevečių, rūkyto upėtakio užkandžiais, antienos kąsneliais su slyvų čatniu, canape su mažąja marmurine kiauliena, prancūziška tartalete su veršiena, karštu ančių kepenėlių foie gras ir kitais gurmaniškais patiekalais, rašoma spaudos pranešime.

Restoranas „Skonio slėnis“ tą vakarą nusidažė rudeniškais atspalviais, šventinį dekorą iš gyvų gėlių kompozicijų, veidrodinių kolonų ir aukso spalvos vazų sukūrė žinoma floristė, studijos „Inesos gėlės“ įkūrėja Inesa Borkovska.

E. Žičkaus gimtadienio svečius linksmino didžėjaus leidžiama muzika, didžiuliame ekrane sukasi žurnalisto vaikystės nuotraukos, susirinkusieji smagiai pozavo ant raudonojo kilimo ir improvizuotoje fotosesijoje.

„Iki trisdešimties nemėgau švęsti gimtadienių, o po to su kiekvienais metais juos norisi paminėti arba pabėgant nuo visų į kokį egzotinį kraštą, kaip pernai į Karibus, arba savo draugams ir artimiesiems surengiant triukšmingą šventę. Vakar mus lepino oras, nors dažniausiai per mano gimtadienį būna dargana. Tai, ko gero, buvo dar vienas ženklas, kad švęsti reikėjo rudeniškai. Kiekvienais metais prie mano šventės organizavimo prisideda būrys draugų, tad rūpesčiai būna tik malonūs. Nors kokie ten rūpesčiai, kai smagias akimirkas organizuoji brangiems žmonėms ir sau pačiam“, - juokiasi Edvardas, kuriam spalio 21 dieną suėjo 37-eri.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)